Connect with us

Style Radar

Cizmele roșii ca în desene animate, noua senzație a modei

Fiecare săptămână a modei aduce după sine noi trenduri, unele mai reușite, altele cât se poate de ciudate. Spre exemplu, odată cu New York Fashion Week 2023 s-a lansat moda unor cizme roșii ca în desene animate!

Publicat

pe

Cizmele roșii ca în desene animate, noua senzație a modei

Big Red Boot by MSCHF. Așa se numesc noile cizme roșii ca în desene animate care fac furori printre pasionații de fashion. Au fost văzute prima oară la New York Fashion Week 2023 și au devenit rapid noua senzație a modei. Încălțările cu un design ciudat te duc cu gândul parcă spre unul dintre jocurile copilăriei, Super Mario.

MSCHF este un fashion brand experimental ce realizează produse statement, adesea controversate. Au lansat de-a lungul timpului încălțări asemănătoare cu cele medicale, purtate în spitale, sandale Birkinstock făcute din genți Hermès Birkins și chiar adidași Satan, în colaborare cu Lil Nas X, cu picături de sânge adevărat în branțuri.

Cizmele roșii costă 350 de dolari perechea și sunt realizat în mare parte din cauciuc. O mulțime de vedete și influenceri au fost surprinși în ultimele săptămâni purtându-le, semn că se bucură de un real succes.

@wisdm8 Replying to @gldsfake ♬ original sound – Wisdom Kaye

Clipuri de pe TikTok demonstrează că cizmele sunt extrem de dificil de încălțat și de dat jos. Cu toate astea, oamenii sunt dispuși să sufere pentru a fi în trend!