Connect with us

Stiri Interne

Clipul piesei de la Eurovision a fost lansat – VIDEO

Clipul piesei de la Eurovision a fost lansat. Iată cum arată producția cu care România participă la concursul muzical european de luna viitoare de la Kiev.

Publicat

pe

Clipul piesei de la Eurovision a fost lansat – VIDEO

Clipul piesei de la Eurovision a fost lansat. Este vorba de videoclipul piesei Yodel It, cântată de Ilinca și Alex Florea, cei doi care ne reprezintă țara la Eurovision luna viitoare. Regia videoclipului este semnată de Dan Petcan, iar producţia videoclipului a fost susținută de Primaria Municipiului Cluj-Napoca.

Conform Iulianei Marciuc, șefa delegației oficiale a României, piesa Yodel It s-ar afla în toate sondajele pe primele 10 locuri, iar în Franța ar fi chiar pe locul 3.

„Dragi membri ai CA, vă mărturisesc, dorim să aducem Eurovisionul în România, pentru că putem anul acesta, pentru că există știri despre asta, o știre de alaltăieri dintr-un ziar din Franța arăta melodia României pe locul al treilea. Suntem în top 10 în toate topurile, fie pe locul 3, fie pe locul 5, sigur, clasamentele se mai pot schimba”, a declarat Iuliana Marciuc.

A brand new design, easier on mobile and blazing fast: your new Eurovision.tv is LIVE! The link is in our bio, explore and enjoy!

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision) on