Connect with us

News

Clubul fanelor lui Sylvester Stallone!

Sylvester Stallone a fost flancat de patru femei frumoase pe covorul rosu la Golden Globes. Actorul, in varsta de 69 de ani, a fost insotit de sotia sa si de cele trei fiice, Sistine, Sophia si Scarlet.

Publicat

pe

sylvester stallone

Clubul fanelor lui Sylvester Stallone.

Sylvester Stallone a triumfat aseara la Golden Globes, castigand trofeul pentru cel mai bun actor in rol secundar (pentru filmul „Creed”), insa nu a trecut neobservat nici pe covorul rosu. Actorul si-a facut aparitia alaturi de cea mai sexy brigada de femei.

 

Sly a fost sustinut la ceremonie de sotia lui, Jennifer Flavin, si de cele trei fiice ale lor: Sophia (19 ani), Sistine (17 ani) si Scarlet (13 ani).

sylvester stallone2

Actorul, in varsta de 69 de ani, a fost aplaudat de toata lumea cand s-a urcat pe scena pentru a-si primi Globul de Aur. „Va multumesc tuturor. Am emotii mari, insa trebuie sa va marturisesc ca sunt suma fiecarei persoane pe care am intalnit-o in viata mea. Ultima data cand m-am aflat pe aceasta scena a fost 1977. Vreau sa multumesc sotiei si fetelor mele. Acest premiu va este dedicat voua. Vreau sa ii multumesc si prietenului meu imaginar Ricky Balboa, care este cel mai bun prieten pe care l-am avut”, a spus Stallone.