Connect with us

ADPM Beauty

Coafurile artiştilor de la Eurovision au fost create de stiliştii români

Zeci de artiști participanți la Eurovision au urcat pe scena competiției muzicale având coafuri realizate de hairstyliști români. În echipa de profesioniști au fost incluse, încă de anul trecut, Ioana Todoran, certificată Internațional Moroccanoil Elite Color Pro, și Narcisa Miron, de la salon Vestige Centre Ville din Cluj. Aceasta din urmă a câștigat competiția ”Show Us Your Style 2023”, organizată de Moroccanoil, sponsorul oficial al Eurovision.

Publicat

pe

Coafurile artiştilor de la Eurovision au fost create de stiliştii români

Narcisa a surclasat hairstyliști din întreaga lume, iar look-ul propus de ea în competiție și felul în care l-a pus în lumină, a fost preferat de juriul de specialitate.

Astfel, câștigând marele premiu, a intrat în echipa de specialiști Moroccanoil care a creat coafurile participanților la ediția din acest an a Eurovision, folosind produsele de hairstyling Moroccanoil.

La fel s-a întâmplat și anii trecuți, când doi hairstyliști români au câștigat concursul ”Show Us Your Style”: Ioana Todoran, în 2021, și Sergiu Popa, în 2022.

Cătălin Botezatu și Daiana Anghel, influencerii români invitați la Eurovision

La spectaculosul eveniment de la Liverpool, Marea Britanie, au participat și doi influenceri de top din România. Cătălin Botezatu și Daiana Anghel au fost invitați de Moroccanoil pentru a trăi experiența unică Eurovision. Aceștia, alături de echipa Top Line România, compania distribuitoare a brandului Moroccanoil, au participat la a doua semifinală și la Marea Finală Eurovision și au avut parte de un tur oficial în culisele evenimentului, cunoscând astfel echipele din spatele grandiosului eveniment. În plus, look-urile lor au fost create de hairstyliștii care au lucrat și cu artiștii participanți la competiție.

Advertisement

Cătălin Botezatu, Daiana Anghel, alături de Diana Baicu, Director Top Line, echipa Top Line și reprezentanți ai industriei de frumusețe profesională din România, colaboratori ai Top Line, au participat inclusiv la ceremonia covorului turquiose, unde au fost prezente și marile vedete ale evenimentului, precum și la petrecerile VIP ale Eurovision, cu toții reflectând experiența pe paginile lor de socializare.

”Incredibila experiență a participării la Eurovision împreună cu Moroccanoil devine tot mai uimitoare cu fiecare an. Am luat parte la eveniment alături de câțiva dintre partenerii Top Line cu cele mai mari performanțe din România și Bulgaria, am socializat cu colegii de la Moroccanoil Internațional, consolidându-ne astfel și mai tare ca echipă, și ne-am bucurat de un show incendiar așa cum este Eurovision Song Contest. O felicităm pe Ioana Todoran pentru că a devenit parte din familia Moroccanoil la edițiile Eurovision! Felicitări, Narcisa pentru câștigarea concursului ‘Show Us Your Style’ 2023! Suntem mândri că ne-au reprezentat atât de frumos la Liverpool!

Eurovision 2023 a fost un real show de excepție care pur și simplu îți taie răsuflarea! Jocuri de lumini, artiști cu voci uimitoare, ținute de covor roșu, coafuri spectaculoase, eleganță la cele mai înalte cote, organizare la superlativ. Pur și simplu, inspirație! A fost o nouă ocazie deosebită ce devine încet-încet tradiție. Felicitări Suediei pentru premiu și pentru prestația fără cusur și abia așteptăm ediția de anul viitor!”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Moroccanoil este, pentru al treilea an consecutiv, sponsorul oficial al Eurovision Song Contest, celebrând astfel arta și individualitatea.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *