Connect with us

Stiri Interne

Colaborare inedită între Pavel Stratan și Keo! VIDEO

Pavel Stratan și Keo colaborează pentru prima dată și lansează „Lasă-mă să beau”, un single despre o iubire pătimașă ce începe să fie mistuită de un dor intens.

Publicat

pe

Colaborare inedită între Pavel Stratan și Keo! VIDEO

Compusă de către cei doi artiști împreună cu Tom Boxer, „Lasă-mă să beau” este o piesă plină de metafore. O melodie care scoate în evidență unul dintre cele mai importante aspecte într-o relație: orgoliul. Atunci când acesta devine mai important decât persoana iubită, relația se destramă. Iar toate amintirile frumoase încep încet să dispară. Clipul completează prin imagini povestea piesei și îl prezintă pe Pavel în ringul de box, luptând pentru iubire.

„Deși ne cunoaștem de foarte mult timp, drumurile noastre creative nu s-au întâlnit până acum. A fost o plăcere să lucram împreună la această piesă, iar Keo este un artist foarte talentat și dedicat muncii sale. Sperăm că această melodie este doar prima pe care o lansăm împreună”, declară Pavel.

„De foarte mult timp îmi doream o colaborare cu Pavel, încă din 2005, de când m-am lansat. Fiind un mare admirator al lui, mă bucur că în sfârșit am reușit să facem împreună această piesă magică, cu potrivirea perfectă pentru stilurile noastre”, adaugă Keo.

Unul dintre cei mai creativi și originali artiști de peste Prut, Pavel Stratan compune, produce și interpretează de peste 16 ani. Printre albumele artistului putem aminti pe cel mai important, „Amintiri din copilărie”, lansat în patru volume între anii 2004 și 2011. Cea mai de succes piesă a sa este „Eu beu”, însă Pavel Stratan a colaborat și cu artiști importanți din România precum Ioana Ignat, CRBL, Jorge și Anna Lesko. Cel mai recent single lansat de Pavel este „Pentru sănătate,”, piesă ce se regăsește pe cel mai recent album al artistului, „Totu-i despre viață”.

Cariera lui Keo în România a început în 2005 cu piesa „Azi vii mâine pleci”, care a cucerit publicul și topurile de specialitate. După lansarea albumului de debut „Fără Aripi”, au urmat single-uri precum „Liber”, „În ochii tăi” și „Viață Nouă” (feat. Puya), dar și un album în colaborare cu Skizzo Skillz – SKeo. Artistul s-a făcut remarcat și ca producător și compozitor, lucrând cu diferite nume din industria muzicală.

Cum arata sotia lui Pavel Stratan! Sunt impreuna de 16 ani!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

În curând se lanseaza proiectul animat “Gradinita din palat”!!! Enjoy🐣🤗

O postare distribuită de Pavel Stratan (@pavelstratan) pe