Connect with us

News

Colaborare inedita: Marius Mihalache si Rona Hartner

Marius Mihalache se cunoaste de ani buni cu Rona Hartner. Au cantat impreuna si la Paris, dar si in Bucuresti si pentru ca formeaza un cuplu de invidiat pe scena si-au propus sa dezvolte aceasta frumoasa colaborare muzicala si s-o transforme intr-un spectacol de zile mari.

Publicat

pe

Celebrul tambalist si vulcanica actrita Rona Hartner pun la cale un turneu, dar si realizarea unui album impreuna.

Deocamdata, cele doua vedete au urcat impreuna pe scena in spectacolul de mare anvergura al maestrului Ovidiu Lipan Tandarica, intr-un concert nemaintalnit in Romania, „Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion”, care a avut loc aseara la Sala Palatului.

Cu totii au fost extaziati, caci show-ul s-a bucurat de un real succes, iar petrecerea a continuat apoi la restaurantul “Sarpele roz”, al carui patron este Marius Mihalache.

Tot acolo se pregateste un program special de 1 Decembrie, cu muzica buna, jazz si acordurile tambalului lui Marius Mihalache care o va acompania pe Rona Hartner, invitata speciala a serii.

“Ma stiu cu Tandarica din ’98. Am tot colaborat si suntem nedespartiti in proiectele principale ale cariereri noastre. Este unul dintre cei mai importanti artisti cu care am colaborat de-a lungul carierei mele. Ma simt implinit cand sunt cu el pe aceeasi scena!”, povesteste celebrul tambalist despre prietenia sa cu Ovidiu Lipan Tandarica.

Advertisement

Cat despre colaborarea sa cu Rona Hartner, Marius Mihalache a declarat: “Cu Rona Hartner am cantat in spectacolul lui Tandarica de aseara. Ne cunoastem de mult timp. Am cantat impreuna si la Paris si la Bucuresti. Am vrut sa punem bazele unui proiect, dar nu prea am avut timp.

Speram ca odata cu acest spectacol de ieri de la Sala Palatului, care va continua pe 1 Decembrie la “Sarpele roz”, sa incepem o colaborare de bun augur, sa urmeze un turneu si un album la care vom lucra cu artisti mari din Romania, dar si din Franta”.

La randul sau, Rona Hartner abia asteapta colaborarea cu Marius Mihalache. Artista a lansat recent un disc la Paris, intitulat “Natura”, dar vrea ca celebrul tambalist sa-i realizeze cateva aranjamente muzicale speciale la melodiile sale.

“Ma cunosc de ani de zile cu Marius Mihalache. Anul trecut cand ne-am intalnit la Paris mi-a propus o colaborare, am lucrat impreuna la un spectacol, din cadrul Festivalului Tzig’n Jazz, a fost o intalnire cu nume mari ale jazz-ului european.

Acolo am avut privilegiul sa-l avem in sala pe ambasadorul roman care s-a ridicat in picioare si ne-a aplaudat! Ne-am mai vazut si in 2008 la Timisoara. Am apreciat foarte mult proiectul pe care il facea pe vremea aceea…”, a povestit Rona Hartner, care a fost invitata sa cante pe 1 Decembrie la restaurantul lui Marius Mihalache, “”Sarpele roz”.

Advertisement

“Ce vrem noi sa facem la “Sarpele roz” e o seara lautareasca frumoasa, cu  accente de jazz si cateva improvizatii, demna de numele “Sarpele roz”. Eu am lansat la Paris de curand un disc, “Natura”, cant numai in romana, si vreau sa il reiau acum cu Marius Mihalache. Vreau sa facem si un turneu in Romania, sa incepem o colaborare pe care o lansam la “Sarpele roz”. Ne-a placut foarte mult sa fim impreuna pe scena, iar Marius o sa-mi faca  aranjamente  speciale la melodiile mele”, a mai completat Rona Hartner.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *