Connect with us

Evenimente

Coldplay, două concerte la București. Ce se va întâmpla pe stadion!

Coldplay, una dintre cele mai populare formații la nivel mondial, va încânta fanii din România cu două concerte susținute pe 12 și 13 iunie, pe Arena Națională din București.

Publicat

pe

Coldplay, două concrete la București. Ce se va întâmpla pe stadion!

Coldplay cântă în România! Celebra trupă va susține nu unul, ci două concerte pe Arena Națională. Aceste spectacole fac parte din turneul mondial „Music of the Spheres”. Au fost bătute recorduri de vânzare a biletelor, înregistrându-se cel mai rapid sold out pentru evenimente de stadion din istoria muzicii live din România.

Programul concertelor

În deschiderea concertelor Coldplay, pe scenă vor urca două artiste talentate: Emaa (România) și Maisie Peters )Marea Britanie). Emaa va începe să cânte în jurul orei 18:30, urmată de Maisie Peters la ora 19:15. Concertul principal al serii, susținut de Coldplay, va începe în jurul orei 20:30. Se promite o experiență de neuitat pentru cei aproximativ 50.000 de fani prezenți în fiecare dintre cele două zile.

Accesul la eveniment

Publicul va avea acces pe Arena Națională începând cu ora 17:00, prin trei intrări principale situate pe bulevardul Basarabia, strada Maior Ion Coravu și bulevardul Pierre de Coubertin. Organizatorii recomandă spectatorilor să utilizeze intrările corespunzătoare zonei în care au bilete, pentru a evita aglomerația.

Intrarea se va face astfel:

– Biletele Standing, tribune și pachetele KUBIK EXPERIENCE, SUPERSOLIS EXPERIENCE vor avea acces pe bulevardul Basarabia.

– Biletele Standing, loje, tribune M și pachetele ULTIMATE SPHERES EXPERIENCE, FLORIS EARLY ENTRY EXPERIENCE, KAOTICA LOUNGE EXPERIENCE, CALYPSO SEATS vor avea acces pe strada Maior Ion Coravu.

– Biletele Standing și tribune vor avea acces pe bulevardul Pierre de Coubertin.

Posesorii de bilete Infinity le pot ridica de la casa de bilete de pe Bulevardul Basarabia, prezentând confirmarea primită pe email și un act de identitate valid.

Reguli și recomandări

Accesul va fi permis doar cu bilete valide, iar cei care părăsesc zona evenimentului și doresc să reintre vor trebui să cumpere bilete noi. Zona Maior Ion Coravu va fi amenajată ca zonă de așteptare, deschisă de la ora 12:00. Vor exista diverse facilități, inclusiv baruri, food trucks și standuri de merchandise. Spectatorii sunt sfătuiți să păstreze biletul și brățara pe toată durata evenimentului și să aibă asupra lor un act de identitate valid.

Accesul copiilor sub 12 ani nu este recomandat din cauza sunetului și luminilor puternice, iar minorii sub 16 ani trebuie să fie însoțiți de un adult.

Spectatorii vor primi brățări eco-friendly, pe care sunt rugați să le returneze după concert pentru a fi reutilizate, contribuind astfel la reducerea deșeurilor.

Transport și logistică

Pentru cele două zile de concerte, vor fi disponibile mijloace de transport sustenabil cu program prelungit. Primăria Municipiului București va suplimenta liniile de transport și va introduce autobuze electrice, troleibuze cu autonomie și autobuze hibrid pentru a facilita accesul către și de la stadion.

Liniile de transport de noapte N1 și N10 vor funcționa la intervale de circa 10 minute între orele 22:30 și 00:30.

Nu vor fi disponibile locuri de parcare, organizatorii recomandând utilizarea transportului public pentru a evita aglomerația.

Obiecte permise și interzise

Accesul la concert va fi permis cu anumite obiecte precum bidoane de plastic reutilizabile goale, aparate de fotografiat compacte și medicamente cu rețetă. În schimb, sunt interzise obiecte precum băuturi și alimente din afara locației, sticle de sticlă, PET-uri, conserve, artificii, lasere, scaune, arme, animale de companie și rucsacuri mari.

Un turneu sustenabil

Coldplay continuă să promoveze sustenabilitatea prin reducerea emisiilor de carbon cu 59% în timpul turneului „Music of the Spheres”.

Printre metodele utilizate se numără ringurile de dans care generează curent, bicicletele electrice și panourile solare. De asemenea, trupa a plantat câte un copac pentru fiecare bilet vândut, contribuind astfel la protejarea mediului.