Connect with us

ADPM Travel

Compania flydubai a introdus clasa business! Iata ce beneficii ofera!

Flydubai, una din cele mai avantajoase variante de zbor catre Dubai si catre zeci de destinatii din Asia, ofera de azi si posibilitatea de a calatori la business class. Iata de ce facilitate beneficiati.

Publicat

pe

flydubai

flydubai cu sediul in Dubai a anuntat lansarea serviciilor de clasa business, in urma feedback-ului primit de la pasagerii din reteaua sa de 60 destinatii.

“Suntem foarte mandri sa va anuntam imbunatatirea serviciilor oferite pasagerilor nostri. Introducerea clasei business va oferi o gama larga de facilitati : prioritate la imbarcare, scaune mai spatioase si comfortabile si o varietate de meniuri inspirate din bucataria internationala”, declara Ghaith Al Ghaith, directorul executiv al flydubai.

Atat cei care calatoresc in scop de afaceri dar si turistic pot beneficia acum de o experienta de zbor personalizata. Prin introducerea clasei business, compania flydubai doreste sa-si imbunatateasca serviciile oferite pasagerilor sai.

flydubai-interior

In zbor

In clasa business a companiei flydubai sunt configurate 12 fotolii comfortabile avand o distanta intre ele de cca 107 cm , imbracate in pielea fina italieneasca si cu suport pentru zona lombara.

Sistemul de divertisment pe parcursul zborului include un ecran tactil HD (high definition) de 30 cm si un program cu peste 900 de ore de filme, muzica si jocuri.

In plus, pasagerii clasei business vor beneficia de un membru al echipajului dedicat. Li se ofera o selectie de gustari reci si bauturi pe zborurile de scurta durata si o masa cu trei feluri dintr-un meniu Halal (mancare curata spiritual) pregatita special pentru zborurile de peste 90 de minute.

La sol

Pasagerii clasei business vor beneficia de imbarcarea cu prioritate, precum si de facilitatile noi din Terminalul 2 al Aeroportului International Dubai, modernizat si extins recent.
Incepand din acest an, pasagerii se vor putea relaxa inaintea zborului in salonul flydubai dedicat clasei business si la sosire isi vor recupera bagajul cu prioritate.

O echipa dedicata pasagerilor de clasa business va fi disponibila 24 h pentru a raspunde solicitarilor si a oferi asistenta la rezervarea biletelor, selectarea meniului si rezervarea locului (check-in ) prin telefon.

Compania aeriana va primi primul avion in configuratie business in luna august 2013. Biletele pentru clasa business vor fi disponibile pentru cumparare pe rutele selectate din luna august 2013, iar zborul inaugural este stabilit pentru octombrie 2013.

“Dinamismul si flexibilitatea oferita de tanara companie flydubai au constituit o parte integranta a parcursului sau de cand a fost lansata, acum 4 ani. Scopul nostru principal este diversificarea si extinderea gamei de servicii oferite celor care calatoresc in scop de afaceri si turistic. Am oferit pasagerilor nostri acces la 44 de destinatii ,mai putin deservite anterior, creind fluxul comercial si turistic, pentru a sustine dezvoltariea economica din Dubai. De acum , pasagerii se vor bucura de aceste servicii pe toate destinatiile din reteaua noastra, incluzand si unele care nu au oferit pana acum servicii de clasa business”, a continuat Al Ghaith.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

flydubai ofera pasagerilor sai servicii de inalta calitate si continua sa tina cont de opniniile pasagerilor pentru a veni in intampinarea solicitarilor lor.

Compania aeriana nu a lansat doar noul design de scaun, dar a fost si prima companie aeriana care a introdus filmele HD (high-definition) pe parcursul zborului precum si interiorul Boeing Sky, conceput pentru a spori comfortul pasagerilor si a reduce oboseala accentuata din timpul calatoriei de lunga durata .

Compania aeriana va lansa, in viitorul apropiat, o noua optiune de servire a mesei pentru clientii din clasa economic. Pasagerii pot pre-selecta optiunea de mancare si pot comanda online cu pana la 48 ore inaintea decolarii.

Oferta clasei business a companiei flydubai include:
• Un loc comfortabil si spatios, excedent de bagaj , sistemul de divertisment in timpul zborului si la alegere meniuri si bauturi internationale
• 12 fotolii imbracate in piele fina italieneasca cu suport pentru zona lombara
• Distanta dintre fotolii cca 106 cm
• Sistem de divertisment pe parcursul zborului cu un ecran tactil HD (high definition) de 30 cm
• Servicii de catering generoase incluzand gustari reci si bauturi racoritoare pe zboruri de scurta durata si meniu de trei feluri pe zboruri de peste 90 minute
• Imbarcarea prioritara, situata in apropierea Terminalului 2 al Aeroportului International Dubai.
• Recuperarea cu prioritate a bagajului, la aterizare.
• Echipa dedicata serviciului pentru clientii care sa raspunde tuturor solicitarilor si sa ofere asistenta pentru rezervari.
• Accesul la salonul business flydubai

La inceputul acestui an, Catalin Botezatu a calatorit in Sri Lanka cu avioanele companiei FlyDubai.