Connect with us

Evenimente

Compania KPMG, desemnată Top WellBeing Employer of The Year 2023

În urma unui amplu proces de selecție și jurizare, KPMG a fost desemnată compania din România care se implică cel mai mult în a oferi o stare de bine angajaților și comunității în care activează. KPMG a primit locul 1 și titlul de ”Top WellBeing Employer of The Year”, în cadrul galei organizată de Bodyshape România, inițiatorul competiției ”Top WellBeing Employer of The Year”. Conform analizei juriului de specialitate, compania câștigătoare a demonstrat un angajament ferm față de starea de bine a angajaților săi și a creat medii de lucru care încurajează și susțin sănătatea, fericirea și dezvoltarea personală a echipei.

Publicat

pe

Compania KPMG, desemnată Top WellBeing Employer of The Year 2023

În cadrul galei de premiere, locul 2 și titlul de ”Visionary WellBeing Employer of the Year” a fost obținut de Arctic SA, iar locul 3 și titlul de ”Innovative WellBeing Employer of the Year”, a fost ocupat de mindit.io.

De asemenea, o recunoaștere a eforturilor pentru a creşte starea de bine a angajaților la locul de muncă au primit și companiile finaliste, care au obținut titlul de “Employee Wellbeing Recognition Award”: BCR, Majorel, Provident România și Philip Morris.

”Un business performant are la bază oameni performanți. Iar, atunci când oamenii din echipă au parte de comfort fizic, mental, emoțional, acest lucru se va reflecta automat și în performanță. Am inițiat această competiție știind, din activitatea de opt ani a centrul nostru de fitness, Bodyshape Transformation Center, cât de important este echilibrul trup-minte-suflet pentru a avea o viață calitativă. Iar acest echilibru trebuie obținut și în timpul orelor de lucru, care ne ocupă fiecăruia cea mai mare parte a timpului zi de zi.

În 2019 Bodyshape a devenit furnizor oficial de fitness pentru Groupe Renault, astfel că am înțeles și mai bine cu ce provocări se confruntă angajații companiilor și cum îi mobilizezi să facă miscare. Pornind de la acest studiu de caz, ne-am dorit să aducem în lumina reflectoarelor acele companii care investesc în starea de bine a angajaților. Am creat competiția Top Wellbeing Employer of the Year, fiind conștienți de faptul că acestea pot contribui la creștea nivelului de sănătate prin activitate fizică a sute de mii de angajați din întreaga țară. Le mulțumesc tuturor companiilor care au avut curajul să participe la acest concurs și să ne împărtășească din bunele lor practici”, a declarat Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center, inițiatorul Top Wellbeing Employer of the Year.

Cum s-a desfășurat competiția

 

Companiile au aplicat pentru a participa la competiție în primăvara acestui an, iar aplicațiile au fost analizate de un juriu compus din domenii complementare mediului de business și de promovare a stilului de viață sănătos: Irina Alionte – fondator Bodyshape Transformation Centre, Andreea Marin – personalitate media, promotor al vieții sănătoase, Marius Ghenea – antreprenor în serie & Business-Angel, Larisa Iordache – campioană olimpică, mondială și europeană la gimnastică, Costin Tudor – CEO și fondator Undelucram.ro, Andrea Pintican – fondator Școala de HR și Dr. Cezar Amititeloaie – medic cardiolog și antreprenor.

 

Juriul de specialitate a departajat în funcție următoarele criterii:

  • Viziunea companiei cu privire la wellbeing-ul angajaților
  • Strategia pentru wellbeing-ul angajaților
  • Programe de wellbeing implementate în ultimele 12 luni
  • Impactul pozitiv în organizație, inclusiv modalități de monitorizare și măsurare
  • Inovația adusă în cadrul programelor de wellbeing implementate

 

Marele premiu, înmânat de Elisabeta Lipă

Marele premiu Top WellBeing Employer of the Year a fost acordat de Elisabeta Lipă, Președintele Agenției pentru Sport. “Ascultându-vă pe toți cei care ați urcat aici, pe scenă, am tras niște concluzii – Daca vrei să fii sănătos, ești obligat să faci mișcare. Mișcarea nu înseamnă performanță. Să nu vă imaginati că vă recomand să participați la șase ediții ale Jocurilor Olimpice. Vă recomand să vă mișcați, pentru că mișcarea îți dă o stare de bine, sportul te ajută să fii sănătos, sportul înseamnă socializare, spirit de echipă, și, când toate aceste ingrediente sunt amestecate, o să vedeți ce angajați fericiți o să aveți”, a declarat Elisabeta Lipă.

Gala Top WellBeing Employer of the Year 2023 a fost prezentată de Andreea Marin. Cunoscută pentru promovarea constantă a unui stil de viață sănătos, Andreea Marin a subliniat importanța derulării acestui proiect: ”Gala aduce în lumina reflectoarelor acele companii care promovează, sprijină cum se cuvine și încurajează starea de bine a angajaților, sănătatea lor fizică și psihică, înțelegând și legătura directă cu eficienta oamenilor în munca lor. Este un demers de tip win-win, într-o lume în care din ce în ce mai mult se simte nevoia unei balanțe corecte între viața privată și cea profesională, între creativitate și starea de sănătate, productivitate pe termen lung a companiilor și împlinirea angajatilor.

Abordarea holistică a bunăstării în companii presupune atenția pentru ceea ce numim wellness, luând în calcul sănătatea fizică, mentală și emoțională, deopotrivă”, a declarat Andreea Marin.

Competiția Top WellBeing Employer of the Year va continua anul viitor cu o nouă ediție.

7 mari companii din România au intrat în marea finală Top WellBeing Employer

ORGANIZATOR: Bodyshape Transformation Centre

Partener principal: Undelucram.ro

Parteneri media: Săptămâna Financiară, Money.ro, Profit.ro, Business Mark, Scoala de HR, Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)

Partener educațional: Shakespeare School

Partener instituțional: Agenţia Naţională pentru Sport, British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), Camera Franceză de Comerț și Industrie în România

 

Despre organizatorul competiției:

 

Bodyshape Transformation Centre este un centru de fitness tip „boutique” din București, fondat în anul 2015 de Irina Alionte care a gândit și implementat un concept unic și inovator de transformare corporală, menit să aducă schimbări pozitive și semnificative în viețile oamenilor.

Astfel, conceptul Bodyshape îmbină planul de antrenamente personalizate cu nutriția dar și cu coaching-ul pe partea de motivație și mindset, pentru a obține rezultatele dorite.

 

Cu o abordare holistică a transformării corporale, Bodyshape Transformation Centre promovează stilul de viață activ, la orice vârstă, încurajează adoptarea obiceiurilor sănătoase și oferă un mediu de antrenament distractiv, prietenos, relaxant și motivant. Fiecare program este adaptat nevoilor și nivelului de fitness al fiecărui individ, asigurând astfel o experiență personalizată și eficientă.

Echipa Bodyshape este formată din antrenori experimentați, specialiști de top în fitness și nutriție, dedicați să ofere clienților cele mai bune rezultate posibile și să-i inspire să atingă obiectivele de transformare personală.

 

În cei 8 ani de existență, echipa Bodyshape a reușit să ”topească” în total peste 7,000 de kilograme de pe corpurile bucureștenilor și să inspire peste 2,000 de povești de succes.

Bodyshape Transformation Centre în cifre:

  • 8 ani de experiență
  • +600 de participanți în fitness retreats marca Bodyshape
  • 450 de apariții media în presa scrisă, TV și radio
  • Peste 50 de personalități media și influencers care s-au antrenat la Bodyshape
  • +100 de workshop-uri, seminarii și conferințe ținute în corporații