Connect with us

Evenimente

Concertul lui Robbie Williams. Ce este bine sa stii daca mergi la show! VIDEO

Concertul lui Robbie Williams are loc in aceasta seara in Piata Constitutiei din Bucuresti. Iata ce este bine sa stii daca ai bilet si mergi la show.

Publicat

pe

robbie-williams-concert-bucuresti

Concertul lui Robbie Williams are loc in aceasta seara in Piata Constitutiei din Bucuresti. Sunt multe detalii pe care este bine sa le stii, daca planuiesti sa mergi la eveniment.

Accesul

Lasa masina acasa si vino, mai bine, cu transportul in comun (metroul pana la Izvor, autobuzele 136, 104, 123,124, 136 sau 385). Traficul este deviat in zona centrala (bd. Libertatii intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite si pe bd. Unirii intre bd. I. C. Bratianu si Piata Constitutiei) si cu greu vei gasi loc de parcare.

restrictii-robbie

Accesul spectatorilor se face, incepand cu ora 16, dinspre Parcul Izvor sau din Piata George Cosbuc.

Cu ce nu ai voie sa intri

Advertisement

Este interzis accesul cu aparate foto-video profesionale, tablete, sticle de bauturi sau mancare, umbrele, sticle de parfum, binocluri, bannere sustinute de bete, scaune, dar si cu genti voluminoase ori bagaje.
Nici cu medicamente nu ai voie, decat daca prezinti reteta medicala cu tratamentul pe care trebuie sa il urmezi.

harta-robbie

Intri o singura data

Biletul este valabil pentru o singura intrare. Odata ce ai iesit, nu vei mai putea intra din nou, chiar daca arati biletul rupt. Organizatorii recomanda sa ai la tine si buletinul de identitate.

Copiii nu au acces, decat insotiti de parinti

Copii mai mici de 12 ani nu au voie la concert, decat insotiti de parinti. La fel ca si persoanele epileptice, copiii pot fi afectati de luminile puternice ale scenei, dar si din cauza sunetului foarte puternic.

Paza realizata de 300 de jardarmi

In Piata Constitutiei si in jurul locului unde are loc concertul au fost luate masuri de protectie ridicate. Vor fi 300 de jardarmi care vor asigura buna desfasurare a evenimentului.

Advertisement

Robbie s-a filmat in chiloti pentru Romania

Robbie Williams le-a transmis ieri un mesaj video fanilor din Romania. El s-a filmat cu un selfie stick, iar la final a aratat faptul ca pe sub camasa purta doar lenjeria intima. „ Lasa-ma sate distrez, Romania! Nu vei fi dezamagita!”.

Mesajul lui Robbie Williams pentru fanii din Romania cu doua zile inainte de concert!https://youtu.be/tEmCKL3gpG4

Posted by Telekom Romania on Thursday, July 16, 2015

Concertul va fi tranmis in direct de Telekom

Advertisement

Daca nu ai bilet la concert, poti urmari show-ul live online intrand pe www.telekomtv.ro si pe aplicatia de mobil Telekom TV.

Pana azi la ora 13, iti mai poti rezerva unul din cele 50.000 de bilete virtuale la concert.

Daca ai serviciul de televiziune Telekom TV pot urmari live concertul pe canalul Dolce Info (pozitia 100 SD sau 440 HD), de la ora 20.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *