Connect with us

Stiri Interne

Cum a ajuns Connect-R, din vanzator de ziare, unul dintre cei mai de succes artisti

Desi este astazi unul dintre cei mai apreciati artisti de pe piata muzicala romaneasca, Connect-R nu a avut intotdeauna o viata roz. Din contra, a inceput sa munceasca de la o varsta frageda, vanzand ziare in intersectii, si a facut foarte multe sacrificii pentru a-si duce la bun sfarsit visul de a deveni artist.

Publicat

pe

connect-r-pe-scena

Astazi este unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului, face parte din juriul a doua emisiuni de succes, „Next Star” si „Romania Danseaza” si se bucura de o multime de privilegii, insa, pentru Connect-R, viata nu a fost mereu roz. Artistul a plecat de jos si a fost nevoit sa munceasca din greu pentru a-si indeplini visul de a ajunge pe scena.

In cadrul celui mai nou episod „Romania Danseaza”, difuzat de Antena 1 weekend-ul ce tocmai s-a incheiat, Connect-R a fost de-a dreptul impresionat de declaratia unui concurent, care le-a spus juratilor ca, pentru a putea participa la preselectii, a fost nevoit sa isi dea demisia de la locul sau de munca.

connect-r-romania-danseaza

„Am renuntat la lucru ca sa vin aici. Lucram foarte mult si nu aveam timp sa ma antrenez…”, au fost cuvintele care l-au determinat pe Connect-R sa le povesteasca Monicai Petrica si lui CRBL, dar si telespectatorilor, cum a luat el una dintre cele mai importante decizii din viata lui.

„Nu mai stiu exact anul, eram in intersectia unde vindeam ziare, cand am simtit efectiv ca asta vreau sa fac. Am luat teancul, l-am aruncat in canal si am zis ’Gata!’”, a povestit indragitul artist.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *