Connect with us

Stiri externe

Continuă Squid Game cu un nou sezon?

Cu totul neașteptat, Squid Game este cel mai urmărit serial pe Netflix la momentul actual. Fanii au însă la dispoziție un singur sezon cu 9 episoade. Urmează cel de-al doilea ori povestea se oprește aici?

Publicat

pe

Continuă Squid Game cu un nou sezon?

Squid Game este cel mai urmărit serial al anului pe Netflix. Serialul spune povestea unor jucători care acceptă să intre într-un joc al morții. Își joacă propriile vieți pentru șansa de câștiga 38.5 milioane de dolari. Total neașteptat, se spune chiar că va fi cel mai popular serial din istoria Netflix.

Nu este un serial ușor de urmărit, însă te face să îți pui întrebări. Una din ele, cât valorează viața unui om?

Fanii au urmărit primul sezon cu sufletul la gură, iar acum se întreabă ce se va întâmpla în continuare. Continuă Squid Game cu un nou sezon?

Advertisement

Primul sezon urmărește jocul de la început până la final. Personajul principal, tatăl divorțat Seong Gi-hun, câștigă după ce prietenul lui din copilărie se sacrifică. În șoc și din cauza suferinței, Gi-hun refuză mai bine de 1 an să cheltuie banii câștigați. Află într-un final că bărbatul cu care s-a împrietenit și pe care l-a trădat pe parcursul jocului era de fapt criereul din spatele întregii operațiuni.

După moartea acestuia, Gi-hun află că jocul continuă. Gi-hun își jură că va face totul pentru a pune capăt definitiv acestui joc mortal.

Advertisement

Finalul primului sezon lasă astfel loc pentru o continuare. Netflix nu a făcut încă un anunț oficial despre continuarea Squid Game. Totuș, pe platformă el este listat ca serial, nu ca miniserie.

Cel mai probabil, sezonul 2 va avea o distribuție nouă. Asta deoarece majoritatea actorilor din sezonul 1 nu au supraviețuit jocului. Cu excepția lui Gi-hun.

Advertisement

Însuși regizorul Hwang Dong-hyeok a vorbit despre posibilitatea unui nou sezon.

„Să scriu, să produc și să regizez un sezon a fost o sarcină foarte dificilă. Când mă gândesc să fac același lucru pentru sezonul 2, mă îngrijorez. Nu e nimic confirmat încă. Având în vedere entuziasmul oamenilor, mă gândesc la asta”, a declarat el pentru CNN.

Serialul Squid Game devine fenomen și pentru Halloween. Ce costume se cer acum!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *