Connect with us

Stiri Interne

Copiii Andreei Marin și ai lui Ștefan Bănică, apariție rară la un eveniment

Apariție extrem de rară seara trecută, la un eveniment desfășurat la Teatrul Național din București. Copiii Andreei Marin și ai lui Ștefan Bănică au participat alături de vedetă la Gala de decernare a Premiilor UCIN.

Publicat

pe

Copiii Andreei Marin și ai lui Ștefan Bănică, apariție rară la un eveniment

Andreea Marin a participat aseară la gala de decernare a Premiilor UCIN. Un eveniment care celebrează capodoperele cinematografiei românești. Surpriza constă în faptul că la același eveniment și-au făcut apariția și copiii Andreei Marin și ai lui Ștefan Bănică, Violeta și Radu Ștefan.

Violeta și Radu Ștefan, apariție publică rară

Deși părinții lor sunt extrem de mândri de ei, cei doi apar foarte rar în spațiul public. Violeta a participat la Premiile UCIN pentru a-i fi alături atât mamei sale, cât și fratelui mai mare ce a intrat anul acesta la UNATC. Ambii au bifat aseară apariții extrem de elegante, la fel cum face de fiecare dată și Andreea Marin.

Radu Ștefan este un tânăr ce-l moștenește pe celebrul său tată. Nu doar la capitolul aspect fizic, ci și atunci când vine vorba despre talentul în actorie.

“Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie”, a scris Ștefan Bănică pe rețelele de socializare recent.

Violeta este fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Radu Ștefan este fiul artistului dintr-o altă căsnicie.

Foto: Libertatea

Andreea Marin revine în televiziune cu emisiune la TVR 2 – Nu există nu se poate

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *