Connect with us

Recomandarea ADPM

Copiii familiilor regale ale lumii. Candva vor ajunge la tron!

Familiile regale ale lumii se mandresc cu copii frumosi si educati, pregatiti pentru a prelua cu demnitate si incredere tronul atunci cand le va sosi randul. Iata cativa dintre acestia, copiii familiilor regale ale lumii catre care sunt atintite privirile publicului de pretutindeni.

Publicat

pe

Copiii familiilor regale ale lumii. Candva vor ajunge la tron!

Familia regala britanica este, cu siguranta, cea mai faimoasa si cea mai mediatizata la nivel international. Privirile publicului se indreapta insa, din ce in ce mai mult, si spre reprezentantii altor familii regale, mai ales spre copiii din aceste familii, ce vor prelua, intr-o buna zi, tronul. Iata-i, in acest sens, pe cativa dintre mostenitorii coroanelor.

Printesa Elisabeth a Belgiei. Ducesa de Braband, este cea mai mare dintre copiii Regelui Philippe si ai Reginei Mathilde. Are 16 ani si este prima in ordinea mostenirii tronului.

Printul Gabriel al Belgiei. Este al doilea copil al Regelui Philippe si al Reginei Mathilde. Are 14 ani si merge la scoala in Bruxelles.

Printul Jigme Namgye Wangchuck al Buthanului. Este primul copil al Regelui Jigme Singye Wangchuck si al Reginei Jetsun Pema (cea mai tanara regina a lumii, 27 ani). Printul are 1 an.

Printul Christian al Danemarcei. Are 12 ani, numele sau complet este Christian Valdemar Henri John, Conte de Monpezat, si este primul baiat al Printului Frederik si al Printesei Mary, si nepot al Reginei Margrethe II.

Printul Nikolaj al Danemarcei. Are 18 ani si este cel mai mare dintre copiii Printului Joachim, frateke Printului Frederik al Danemarcei. Este Conte de Monpezat

Printul Hisahito al Japoniei. Este nepotul Regelui Akihito si al treilea in succesiunea la tron. Parintii sai sunt Printul Akishito, cel mai tanar fiu al Regelui, so al Printesei Kiko. Are 11 ani.

Printesa Salma a Iordanului. Are 17 ani si este al treilea copil al Regelui Abdullah II si al Reginei Rania. Nu este mostenitoare a tronului. Fratele ei mai mare este.

Printul Jacques de Monaco. Este fiul Printului Albert si al Printesei Charlene de Monaco, nepotul Printului Ranier si al lui Grace Kelly. Are o sora geamana, Printesa Gabriella. El este mostenitor al tronului, chiar daca sora lui este mai mare cu 2 minute.

Printul Moulay El Hassan al Marocului. Are 14 ani si este primul fiu al Regelui Mohammed VI si al Printesei Lalla Salma. Este primul la succesiunea la tron.

Printesa Catherina-Amalia a Olandei. Are 14 ani, este cea mai mare dintre copiii Regelui Willem-Alexander si ai Reginei Maxima, si este prima in ordinea succesiunii la tron.

Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei. Are 13 ani si este a doua in ordinea succesiunii la tron, dupa tatal sau, Printul Haakon.

Printesa Leonor a Spaniei. Are 12 ani, detine titlul de Printesa a Asturiei, si este mostenitoare a tronului, fiind cea mai mare dintre copiii Regelui Felipe VI si ai Reginei Letizia.

Printesa Estelle a Suediei. Pe numele sau complet, Estelle Silvia Ewa Mary, Ducesa de Ostergotland, are 5 ani, este primul copil al Printesei Victoria si al Printului Daniel, si este a doua in succesiunea la tron dupa mama ei.

Printul Dipangkorn Rasmijoti al Thailandei. Este unul din cei sapte copii ai Printului Maha Vajiralongkorn, a carui incoronare va avea se pare loc la sfarsitul acestui an. Are 12 ani si este nepotul regretatului Rege Bhumibol Adulyadej.