Connect with us

Stiri Interne

Copiii soților Măruță, transformați în troli rock stars pentru o reclamă

Copiii soților Măruță se bucură de o foarte mare popularitate în mediul online, iar recent au filmat o reclamă pentru care au fost transformați în troli rock stars.

Publicat

pe

Copiii soților Măruță, transformați în troli rock stars pentru o reclamă

Andra și Cătălin Măruță au doi copii simpatici foc ce deja se bucură de popularitate în mediul online. În ciuda vârstelor fragede, copiii soților Măruță au propriile conturi de Instagram și YouTube. Conturi cu foarte mulți urmăritori.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Să învățăm de la cei mici sa ne bucurăm de fiecare experiență la maximum! ❤️ @marutadavid @evamaruta @carrefourromania

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

Mai nou, David și Eva au filmat prima lor reclamă. Una cu totul inedită realizată împreună cu un regizor din Islanda pentru un cunoscut hypermarket. Cu ocazia filmărilor, cei mici au fost transformați în troli rock stars. O experiență de care s-au bucurat din plin, după cum au dezvăluit chiar Andra și Cătălin Măruță.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra) pe

„Viaţa noastră este ca un spectacol uneori! M-am distrat zilele acestea lucrând la un nou proiect. Vă împărtăşesc câteva imagini din culise, abia mai am răbdare, vreau să vă arăt despre ce e vorba. V-am făcut curioşi?”, a scris Andra, pe reţelele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta) pe

„Când eşti copil, crezi că totul e posibil! Iar noi îi încurajăm pe Eva şi David să viseze. Vrem să creadă că pot deveni orice îşi doresc! Şi părinţii noştri au crezut în noi! Sper ca şi Eva şi David să aibă aripi la fel de puternice, să ajungă oriunde cu ele! Noi o să fim mereu aici să le spunem că totul este posibil!”, a scris și Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță, 15 ani de relație, în fotografii

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *