Connect with us

Stiri Interne

Corina a dat lovitura! “Autobronzant”, peste 1 milion de vizualizari intr-o saptamana!

Corina se bucura de un succes fulminant cu noul ei single, „Autobronzant”, care a strans peste 1 milion de vizualizari pe contul oficial de Youtube al casei de discuri Roton.

Publicat

pe

Corina-Radio--Zu-1

Corina are motive de bucurie. Noua ei piesa, “Autobronzant”, a ajuns deja hit. La doar o saptamana de la lansare, videoclipul melodiei a depasit deja 1 milion de vizualizari pe Youtube. Este una din cele mai rapide ascensiuni de acest tip a unei piese romanesti.

Corina-Radio--Zu

Creativa din fire, Corina a pregatit noi variante ale piesei, alaturi de un band format din sase instrumentisti, trei dintre ei fiind membri in trupa LaLa Band. Impreuna cu acestia, pe acorduri de chitara, clape, bass, tobe si un incitant saxofon, artista a cantat piesa 100% live aducand buna dispoziție in studiourile radio unde a fost invitata.

corina-mihai-morar

“Aceasta este formula mea de band live. Am astfel posibilitatea sa experimentez, sa ma joc mai mult si sa fiu mult si mai creativa pe scena”, spune Corina.

Una din recentele apariții live ale Corinei a avut loc in studioul Radio Zu, unde a cantat purtand o jacheta sfasiata.

Corina-Autobronzant-3

Noul videoclip al Corinei, “Autobronzant”, surprinde atmosfera unui meci de beach-rugby de la malul marii. Imaginile colorate si vesele redau energia incredibila a plajelor braziliene.