Connect with us

News

Corina a fost tatuata de zece ori de DJ Wanda. Iata ce aparitie memorabila au avut cele doua vedete la Media Music Awards!

Corina a oferit si anul acesta o aparitie nonconformista si memorabila la ceremonia Media Music Awards. Artista a creat, alaturi de DJ Wanda, un concept special de show dedicat femeii puternice, extravagante si libere.

Publicat

pe

dj-wanda-corina-tatuaje-1

Mai intai, solista a uimit audienta aparand pe covorul verde al galei cu corpul acoperit de 10 tatuaje temporare. Acestea au fost realizate de DJ Wanda, cunoscuta fiind pasiunea DJ-itei pentru arta tatuajelor.

dj-wanda-corina-tatuaje-2

dj-wanda-mma

“Am tatuat-o pe Corina special pentru Media Music Awards. I-am facut chipul lui Amy Winehouse pe coapsa, i-am decorat decolteul cu flori si un lup si i-am pictat trandafiri pe maini. Este vorba despre tatuaje temporare, pe care le-am realizat in 3-4 ore”, declara DJ Wanda.

Corina a lansat la Media Music Awards noua ei piesa, “Cartile pe fata”, prilej cu care a prezentat un concept de show extravagant, denumit “No Wifey”.

dj-wanda-corina-tatuaje-6
“Noua Corina este o rebela si, prin aceasta piesa, imi doresc sa transmit un puternic mesaj feminist. Trebuie sa se stie ca noi, femeile, nu apartinem barbatilor si ca rolul de iubita sau de nevasta nu ne transforma in accesorii. Trebuie sa fim puternice, asumate si sa nu ne compromitem in stereotipuri”, declara cantareata.

dj-wanda-corina-tatuaje-4
Corina a optat pentru un look uimitor la Media Music Awards.
“Wanda mi-a aplicat tatuajele temporare, insa acum ma bate gandul ca cel putin unul dintre ele sa devina permanent. Mi-a placut mult tatuajul lui Amy Winehouse aplicat pe coapsa, dar si florile de pe piept”, marturiseste artista.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *