Connect with us

Stiri Interne

Cornel Patrichi desfiinteaza juriul „Dansez printre stele”! Ce spune despre Jojo si Mihai Petre

Inca de cand a fost eliminat din juriul emisiunii „Dansez pentru tine”, Cornel Patrichi nu s-a abtinut de la a face cometarii dure cu privire la fostii sai colegi de platou. Acum, celebrul coregraf desfiinteaza juriul emisiunii „Danseaza printre stele” de la Antena 1, principalul vizat fiind Mihai Petre.

Publicat

pe

patrichi-jojo-petre

De la finele anului 2012, atunci cand a fost eliminat din juriul emisiunii „Dansez pentru tine”, Cornel Patrichi a facut de mai multe ori comentarii acide la adresa fostilor sai colegi de platou, printre care si Mihai Petre.

Nu ezita sa faca acelasi lucru si acum, spunand ca audientele scazute, care au dus la eliminarea show-ului „Danseaza printre stele” din grila Antenei 1, au la baza neprofesionalismul membrilor juriului, in special Jojo si Mihai Petre.

“Acum, pe micile ecrane, apar numai baloane umflate irational. Asa a fost si cu acest show de dans si, in special, cu cei care au format juriul. Mihai Petre este o nulitate, un tip care, din punctul meu de vedere, nu are nici patru clase, dupa felul in care se exprima, cum le vorbeste oamenilor de acasa. El nu are nicio treaba cu partea artistica, se da mare dansator, se considera buricul pamantului! Cine este aceasta Jojo si ce a facut ea in dans pana acum? O nespalata, cu parul valvoi, care vorbeste fara sa stie nimic! Ce sa mai zic de ceilalti, Igor si Nea Marin… nu au ce cauta acolo! Juriul a fost format din nonvalori, la fel ca si altii din echipa, si in loc sa iasa un concurs frumos, am urmarit la tv o gogoasa!”, a declarat Cornel Patrichi pentru WOWbiz.ro.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *