Connect with us

News

Cosmina Pasarin, Aylin Cadir si Sanziana Negru, operatoare la centrul de inchiriere biciclete

Bucurestenii care s-au plimbat zilele trecute in Parcul Titan si au vrut sa-si inchirieze o bicicleta au avut ocazia sa dea nas in nas cu Aylin Cadir, Cosmina Pasarin sau Sanziana Negru. Pentru cateva ore, fetele au luat locul operatorilor din centre si le-au facut treaba, in scopul de a promova mersul pe bicicleta si beneficiile acestuia.

Publicat

pe

Cicloteque este primul sistem de inchiriere biciclete din Romania si in cei aproape cinci ani de functionare a avut o contributie importanta la schimbarea mentalitatii opiniei publice referitor la bicicleta si mersul pe bicicleta.

In scopul promovarii mersului pe bicicleta, Cicloteque pregateste mereu surprize utilizatorilor, dar si celor amatori de mers pe bicicleta. Acest serviciu este pus la dispozitia bucurestenilor de catre Asociatia MaiMultVerde.

Cei care au vrut sa profite de ultimele zile calduroase ale acestui an si sa se plimbe cu bicicleta au avut ocazia sa le intalneasca la centrul Cicloteque din Parcul Titan pe Cosmina Pasarin, Aylin Cadir sau Sanziana Negru.

Fetele au fost, pe rand, operatoare in centre, asa ca le-au inchiriat biciclete amatorilor de miscare in aer liber. Ele au discutat cu utilizatorii, le-au verificat bicicletele ca sa se asigure ca totul este in regula si apoi le-au inmanat doritorilor.

„Le multumesc prietenilor de la Asociatia MaiMultVerde pentru ca mi-au dat ocazia sa  joc rolul operatorului intr-un centru Cicloteque si sa ma intalnesc cu toti iubitorii de miscare. Stim cu totii cat de sanatos si eficient este mersul pe bicicleta si mai ales cat este de important sa le lasam mostenire generatiilor urmatoare un aer cat mai curat”, a declarat Cosmina Pasarin.

Cosmina, Aylin si Sanziana au plusat cu o plimbare pe bicicleta alaturi de cativa clienti fideli ai centrelor Cicloteque. Insa, cel mai norocos a fost un catelus. Mare iubitoare de animale, Sanziana Negru nu i-a rezistat micutului patruped si l-a luat la plimbare in cosul bicicletei.

Chiar daca s-au distrat pe cinste, fetele nu au putut sa nu remarce aleile inguste pe care trebuiau sa il imparta cu ceilalti oameni din parc si pistele pe care se inghesuiau atat biciclisti, cat si roller-i si pietoni sau mame cu copii in carucioare.

„Mi se pare foarte frumos cum, in ultimii ani, din ce in ce mai multi oameni merg cu bicicleta. Si cred ca in mare parte, acest lucru se datoreaza si campaniilor organizate de ONG-uri precum MaiMultVerde. Sper ca in viitorul apropiat autoritatile sa faca din aceasta capitala una „bike friendly”, a declarat Aylin Cadir.

„Mereu mi-a placut sa ma plimb cu bicicleta si in Bucuresti este destul de greu sa faci asta. Asociatia MaiMultVerde ne da o mana de ajutor in sensul acesta si ma bucur ca astfel avem ocazia sa ne facem auziti. Reactiile celor din parc au fost variate, dar am fost surprinsa sa vad foarte multi tineri dornici sa se plimbe cu bicicleta!”, a completat Sanziana Negru.