Connect with us

Stiri Interne

Costi Ionita „manelizeaza” America! VIDEO

Costi Ionita are un mare succes peste Ocean. Mai nou, prin colaborarea cu Shaggy si Mohombi, este difuzat de marile radiouri si canta in emisiuni celebre si chiar in Times Square din New York.

Publicat

pe

costi-ionita-2

Costi Ionita a dat din nou lovitura peste Ocean. Multumita colaborarii pe care o are cu Shaggy si Mohombi, mai exact piesa „I need your love”, artistul roman a ajuns sa cante in emisiuni TV, printre care si Today Show de la NBC, in Times Square din New York si sa fie difuzat de marile radiouri internationale, printre care si BBC Radio.

Piesa cu care a dat lovitura, „I need your love”, prezinta influenta ale pieselor cu care a avut succes in Romania si in Balcani, mai exact melodii in stil manele. Ritmuri care sunt acum, se pare, pe placul occidentalilor. Piesa are deja peste 50 de milioane de vizualizari pe Youtube.

Costi Ionita s-a lansat in muzica in 1999 ca si membru al trupei Valahia. Apoi si-a lansat cariera solo cantand manele si alaturi de mari artisti ai genului, compunand si producand o serie de hituri.

Ulterior, a devenit apreciat in Balcani si apoi in America, unde a ajuns sa colaboreze cu nume cunoscute din muzica internationala, ajungand ca albumul la care a contribuit sa fie nominalizat si la Grammy.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.