Connect with us

News

The Cranberries lanseaza ultimul album cu vocea lui Dolores in luna Aprilie!

Astazi, 15 Ianuarie, se implineste un an de cand Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, a fost gasita moarta intr-o camera de hotel din Londra. Intr-un interviu acordat pentru revista People membrii trupei The Cranberries au anuntat ca vor lansa un nou album in luna Aprilie.

Publicat

pe

Cu doar cateva zile inainte sa fie gasita fara suflare intr-o camera de hotel din Londra, Dolores tocmai terminase de inregistrat cele 11 piese de pe albumul „In The End”, la care trupa The Cranberries incepuse sa lucreze in anul 2017.

Dupa numeroase teorii despre o supradoza de droguri, medicii legisti au constatat in cele din urma ca Dolores s-a inecat din cauza intoxicatiei cu alcool.

„La inceputul anului 2017 ne-am reunit pentru a incepe repetitiile pentru un nou turneu mondial. In aceasta perioada am ajuns la concluzia ca ne doream foarte mult sa facem muzica noua si am inceput sa scriem piesele pentru noul album. Am intrat in studioul de inregistrari si in cele din urma am stabilit 11 piese care aveau sa fie incluse pe albumul ce se numeste <In The End>. Toate piesele au vocea lui Dolores si le-am terminat de inregistrat in Decembrie 2017”, declara membri trupei intr-un interviu pentru revista „People”.

Albumul trebuia sa fie lansat in primavara lui 2018, insa la doar o luna dupa terminarea inregistrarilor Dolores a decedat. Membri trupei au continuat lucrul la acest album, care ii este dedicat lui Dolores si care va fi lansat in Aprilie 2018.