Connect with us

News

CRBL, scandal pe Facebook! S-a pozat cu Coloana Infinitului intre picioare!

CBRL, fostul membru al formatiei Simplu, si autorul hitului K-Boom, a transformat o gluma intr-un veritabil scandal pe Facebook. Artistul a fost aspru criticat dup ace s-a pozat cu Coloana Infinitului intre picioare.

Publicat

pe

Unul din cele mai appreciate monumente de arta ale Romaniei a fost luat in ras de CRBL. Artistul s-a pozat cu Coloana Infinitului intre picioare, ca un penis in erectie, iar ipostaza a generat o avalansa de critici pe contul lui de Facebook.

“Ce dezamagire, chiar nu se mai poate comenta dupa poza asta… pareai a fi un tip istet… eronat….te-a prostit << vedetismul>> si pe tine sau poate soarele te-a ars prea tare pe chelie… in fine, de-a dreptul pueril.” , a comentat un barbat in dreptul fotografiei artistului.

,,RUSINEEEEEE! bataie de joc de opera de arta !! Asta a ajuns coloana infinitului pt unii? JALNIC!”, este parerea unei alte persoane!”

“Brancusi spunea cand locuia la paris „cand am plecat v-am lasat saraci si prosti, acum sunteti si mai saraci si mai prosti”… Cata dreptate a avut… mai spunea „nici nu stiti ce v-am lasat la Tg-jiu…”, a adaugat altul.

“Cerebel fara creer… fara obraz… de unde nu e nici Dumnezeu nu cere… E un monument inchinat eroilor neamului… aia au murit ca sa poata sa-si bata joc un cocalar d’asta… merge si pentru un spot publicitar in turism „veniti la noi in tara sa vedeti cum retardatii fac misto de monumente”, a mentionat alta persoana.

Advertisement

Un alt comentariu suna in felul urmator: “Esti un nesimtit, iti bati joc de o capodopera, de un simboil national.Daca nu ai pic de jena si postezi pe retele de socializare faimosul tau falus, te poti considera un ratat perfect!

Cum suntem noi indignati, sa nu dea Domnul sa te imbolnavesti de cancer sau sa mori din accident ….pentru ca noi vom sti de ce!!!. Esti un drogat care merita batut de soarta deoarece aceasta poza …..facuta publica e imposibila.

Institutiile statului sa se sesizeze , sa nu lasamun impostor sa si bata joc de stramosii nostrii de simbolul nostru national! Canceru sa te roasa si sa fi intr-un carut cu rotile retardat care esti tu …! Pentru targu-jieni….fratilor haideti sa i facem viata un chin …..!”

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *