Connect with us

ADPM Beauty

Crina Abrudan dezvăluie ce a făcut înaintea ședinței foto de ziua ei, ca să arate impecabil la 44 de ani

Crina Abrudan a împlinit recent 44 de ani și a marcat aniversarea printr-o ședință foto care i-a pus în valoarea silueta impecabilă și un look nou și proaspăt pentru care a primit o avalanșă de aprecieri pe rețelele de socializare. Vedeta reușește să își mențină un tonus fizic impecabil, iar trecerea anilor nu se vede nicicum pe chipul său. Crina dezvăluie la ce soluție a apelat pentru a arăta chiar mai bine decât în urma cu 15 ani.

Publicat

pe

Crina Abrudan dezvăluie ce a făcut înaintea ședinței foto de ziua ei, ca să arate impecabil la 44 de ani

„Eu cred că este foarte important să te simți bine tu cu tine însăți și, dacă faci efort pentru a arăta bine și ai rezultate în acest sens, nu este nimic în neregulă să și arăți acest lucru, pentru că poți reprezenta o sursă de inspirație pentru cei din jurul tău. Fac sport, dar nu frecvent, și am un medic estetician bun care știe ce tratamente să fac, fără operație, pentru a corecta anumite aspecte ce țin de tenul meu.

Înaintea ședinței foto, de exemplu, domnul doctor Iancu Morad a realizat o procedură de reîntinerire a pielii gâtului și a decolteului, zonele unde, dacă nu sunt îngrijite corect, pielea devine vizibil ridată și deshidratată. În cazul meu, a funcționat un tratament cu micro botox, peptide și celule stem, care a rejuvenat zona gâtului și a decolteului. Este un mix care face minuni. Tot la domnul doctor Morad merg periodic pentru îngrijirea tenului și mici ajustări la nivelul buzelor”, declară Crina Abrudan.

Îngrijim tenul, dar ignorăm gâtul și decolteul

„Pielea din zona gâtului și a decolteului trădează, de cele mai multe ori, vârsta, în cazul doamnelor, pentru că este des direct expusă la ultraviolete. Tenul este, de regulă, cel pe care îl îngrijim cu atenție, facem diverse proceduri în clinică ori folosim creme antirid speciale, și putem ignora zona gâtului și a decolteului. Astfel apar riduri, pete pigmentare, iar pielea își pierde rapid din elasticitate și fermitate. Crina a apelat la clinica noastră de această dată pentru o îngrijire intensivă a acestor zone.

Am efectuat o procedură proprie pentru hidratarea și rejuvenarea gâtului și a decolteului cu micro botox, peptide și celule stem. Este un tratament cu efecte spectaculoase, care se mențin în timp. Putem face o cură de tratamente anual, de câteva ședințe, care să reîntinerească pielea din adâncime. Mai ales că se apropie sezonul estival când vom expune mai mult aceste zone la soare”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad (Luxury Aesthetics).

Crina Abrudan are buze M-Technique

Crina Abrudan apelează periodic la tratamentele și procedurile dezvoltate de medicul chirurg estetician Iancu Morad. Vedeta și-a remodelat, de exemplu, buzele, oferindu-le mai mult volum și un contur senzual, dar în perfectă armonie cu trăsăturile feței. Crina a dorit ca rezultatul să fie natural, astfel că a ales o metodă nouă de remodelare a buzelor, denumită M-Technique, dezvoltată de medicul chirurg estetician Iancu Morad.

“Mi-am dorit să merg la sigur, să obțin buze frumos conturate, un rezultat natural, dar senzual în același timp. Știam de noua tehnică inventată de Iancu Morad, M-Technique, și am studiat pe Instagram rezultatele în cazul altor paciente de la Luxury Aesthetics. Sunt rezultate foarte reușite și am decis că este ceea ce trebuie. Sunt foarte încântată de rezultat. Buzele mele au acum un aspect impecabil și, în plus, pielea este foarte fină și hidratată”, declara atunci Crina Abrudan.

Crina Abrudan și-a remodelat buzele cu metoda M-Technique by Dr. Iancu Morad