Connect with us

News

Crina Abrudan isi ia adio de la Antena 1

Crina Abrudan, cea care a prezentat stirile sportive la Antena 1, in ultimii sapte ani, se pregateste sa paraseasca pupitrul de la televiziunea din Baneasa. Ea va fi inlocuita de Geanina Varga (Prima TV) si va fi transferata la o televiziune mai mica, cel mai probabil la GSP TV.

Publicat

pe

Crina Abrudan a intrat in colimatorul sefilor dupa ce in ultima perioada a atras audiente din ce in ce mai mici pentru rubrica stirilor din sport de la Antena 1.

Concurenta ei directa, Corina Caragea, este, in schimb, mult mai pe placul publicului, postul lui Adrian Sarbu bucurandu-se de audiente mai mari.

Prin urmare, s-a decis retrogradarea Crinei si inlocuirea ei cu Geanina Varga, asa cum sustine Cancan. Bruneta a prezentat pana acum stirile sportive la Prima TV si pare o varianta promitatoare care ar scoate rubrica Sport din impas.

Geanina a intrat in mai multe intalniri de negocieri si acum se pare ca s-a batut palma. In schimb, Crina ar urma sa fie transferata, cel mai probabil la GSPTV, in cazul in care varianta Antena 3 nu va fi sustinuta indeajuns de puternic.

Amandoua prezentatoarele au pozat pana acum sexy in FHM.