Connect with us

Carusel

Adio nunta! Crina Abrudan s-a despartit de Gabi Popescu!

Unul din cele mai discrete cupluri mondene s-a destramat. Crina Abrudan, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, s-a despartit de fotbalistul Gabi Popescu dupa cinci ani de relatie, in conditiile in care planuiau sa se si casatoreasca.

Publicat

pe

crina-abrudan-gabi-popescu

Doar cinci ani a durat relatia Crinei Abrudan cu Gabi Popescu. Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 este din nou singura dupa ce sa despartit de iubitul ei.

Ruptura a avut loc la inceputul verii dupa o perioada de multe neintelegeri. Conform surselor noastre, din cauza situatiei nesigure de acasa, vedeta TV a devenit din ce in ce mai introvertita, abia daca mai afisa un zambet fata de colegii ei si a refuzat sa mai iasa la evenimente mondene.

Certurile din cuplu s-au intetit, astfel ca au decis sa se desparta, Crina parasind casa in care a locuit alaturi de fotbalist si mutandu-se singura intr-un alt apartament.

crina-abrudan-gabi-popescu-2

Cei doi planuiau sa isi oficializeze relatia in curand. Au format un cuplu sudat, dovada ca ieseau in oras doar impreuna.

Niciunul dintre noi nu iese cu altcineva decat atunci cand e vorba despre o treaba profesionala. Si, uneori, chiar si in cazuri de genul acesta, mergem impreuna, daca situatia ne-o permite. Intre noi nu se intampla sa nu stie unul unde este celalalt, sau sa ne sunam si sa nu raspundem la telefon, indiferent de situatie”, declara Crina in timpul relatiei cu Popescu.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *