Connect with us

Stiri Interne

Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară?

Cristi Borcea este de 9 ori tată. Are 3 copii din prima căsnicie, o fiică dintr-o relație anterioară, 2 urmași din mariajul cu Alina Vidican și 3 copii cu Valentina Pelinel. Spune însă că își dorește și un al zecelea copil, bineînțeles cu actuala sa soție.

Publicat

pe

Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară?

La 51 de ani, Cristi Borcea este de 9 ori tătic. Omul de afaceri are trei copii cu prima sa soție, Mihaela Borcea. Este vorba despre Patrick și gemenii Melissa și Angelo. Mai are o fiică, pe Andreina Carolyne Christine, din relația cu avocata Dana Voiculescu. Încă doi copii din căsnicia cu Alina Vidican: George Alexandru și Gloria. Iar cu Valentina Pelinel are 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania.

Cristi Borcea mărturisește însă că nu vrea să se oprească aici. Își dorește și un al zecelea copil împreună cu frumoasa Valentina Pelinel.

„Mai vreau unul, al zecelea, dar numai cu Valentina. Pe final de carieră oricine se retrage la carapace”, a declarat Borcea în emisiunea lui Mircea Dinescu de la Prima TV.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Ieri, Valentina Pelinel a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de Cristi Borcea. Și pentru că acesta ține tandru o mână pe burtica ei, urmăritorii Valentinei au început să pună întrebări. Să fie oare aceasta din nou însărcinată? „Nu e bebe”, a răspuns vedeta, semn că mai avem totuși de așteptat până să o vedem din nou mămică.

De ce este Valentina Pelinel aleasa lui Cristi Borcea

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)