Connect with us

ADPM Beauty

Cristi Pascu: Blorange si Bronde sunt noile culori-vedeta in 2017

2017 a debutat cu noi trenduri in materie de culoare a parului. Hairstylistul Cristi Pascu ne dezvaluie cele doua nuante care au fost deja adoptate chiar si de marile vedete de peste hotare: blorange si bronde.

Publicat

pe

Cristi Pascu: Blorange si Bronde sunt noile culori-vedeta in 2017 

Cristi Pascu ne dezvaluie faptul ca doua dintre culorile-vedeta ale anului 2017 in materie de hairstyle sunt blorange si bronde, doi termeni recent aparuti in vocabularul specialistilor de pretutindeni. Acestea reprezinta imbinarea a doua nuante.

Ce inseamna Blorange?

“Cand blondul se intalneste cu oranj, se formeaza ceea ce se numeste acum <bloranj>, adica un blond cu accente de portocaliu. Toata lumea iubeste aceasta culoare, de la Gigi Hadid, la Georgia May Jagger si Rosie Huntington-Whiteley. Cand cele doua culori se combina parul capata o nuanta de piersica, de somon sau chiar nuante deschise de roz, toate in functie de concentratia vopselurilor.

Blorange

Aceasta culoare este spectaculoasa mai ales pe timp de iarna sau in primele luni de primavara si se potriveste de minune cu pielea alba. Bloranj nu da insa bine pe o piele bronzata”, declara Cristi Pascu.

Ce inseamna Bronde?

“Acest nume vine din combinatia cuvintelor “bright” si “blonde”. Parul blond este mereu IN, insa in acest sezon sufera modificari. Uitati de suvitele clasice; acest look este unul natural si isi propune sa aduca accente de blond unui par saten. Tehnica presupune sa pastrezi parul in culoarea lui naturala la radacina, iar apoi acesta sa fie deschis treptat, urmand ca varfurile sa fie de un blond stralucitor si deschis, intocmai ca spicul de grau vara”, adauga hairstylistul.

Bronde

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentati hairstylisti din Romania. Cu o cariera de peste doua decenii in domeniu, Cristi Pascu aduce in Romania trendurile dictate la nivel international si lanseaza noi generatii de specialistii prin intermediul Academiei de Coafura Cristi Pascu.