Connect with us

Style Radar

Cristi Pascu i-a schimbat lui Carmen Brumă look-ul

În prag de primăvara, Carmen Brumă și-a schimbat look-ul. Vedeta a apelat la hairstylistul său, Cristi Pascu, pentru a avea șuvite 3D, în nuanță blond-bej glace.

Publicat

pe

Cristi Pascu i-a schimbat lui Carmen Brumă look-ul. Vedeta are acum șuvițe 3D în nuanță blond-bej glace.

“Ne dorim ca până la vară să ajungem la blond, însă Carmen are un păr ce nu permite trecerea bruscă la o culoare deschisă. Părul creț nu se deschide dintr-o dată, ci în etape. Am agreat împreună această schimbare de look cu șuvițe 3D, în nuanță de blond-bej glace. Urmăm tendințele iar culoarea i se potrivește de minune”, declară hairstylistul Cristi Pascu.

Pe de alta parte, Carmen spune că, în general, nu urmează neapărat trendurile în materie de coafură și că mereu adoptă coafura și culoarea ce îi vin bine.

Am mai experimentat de-a lungul timpului, însă niciodată ceva radical. Trebuie să mă simt confortabil cu schimbarea de look, iar Cristi Pascu știe asta. Am înțeles că acum toată lumea caută să se vopsească în nuanță bloranj, o combinație între blond și orange. Sunt convinsă ca mie nu mi-ar sta bine așa, astfel că mă rezum la nuanțe mai calde”, spune Carmen Brumă.

Efectul 3D se obține prin orice combinație de culori, cu o diferență de minim două tonuri între șuvițe.

Advertisement

“Culorile de bază sunt de la 1 la 10. Dacă blondul este 10, atunci trebuie să pui o culoare 8 și una de 6.  Roșul trebuie combinat cu un arămiu, cu blond sau cu nuanțe de grena. Se mai poate combina roșul cu portocaliu și cu blond”, spune Cristi Pascu.

Efectul 3D se obține cel mai ușor atunci când părul este vopsit în culori deschise.

“Dacă ai părul blond atunci este foarte ușor să obții acest efect 3D. Poți să îi adaugi șuvițe șatene și bej. Combinația va da volum părului tău și arată spectaculos. În cazul femeilor cu părul închis la culoare, acest efect este mai greu de obținut. Cel mai bine se vede pe ciocolată neagră, combinat cu ciocolatiu normal și un ciocolatiu deschis”, adaugă Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentați hair-styliști de la noi, inițiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” și al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă și lansează noi talente în industria frumuseții.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *