Connect with us

ADPM Beauty

Cristi Pascu iti spune ce coafuri de mireasa sunt in trend in 2018

Cristi Pascu, unul dintre cei mai apreciati hairstylisti din Romania, vorbeste despre coafurile cel mai des alese de catre miresele din Romania si despre cum evolueaza tendintele in acest domeniu in acest an.

Publicat

pe

Cristi Pascu iti spune ce coafuri de mireasa sunt in trend in 2018

Conform specialistului, in ceea ce priveste coafurile de nunti, trendurile se schimba mai greu, nu in fiecare sezon ca in cazul altor tipuri de hairstyle.

“Coafurile de nunta sunt un subiect sensibil. In acest caz particular nu asistam la o schimbare a tendintelor de la un sezon la altul. Trec de fiecare data ani buni pana cand apare un nou curent, insa, in principiu, coafurile de mireasa raman aceleasi, cu variatiuni. Miresele isi doresc ca in ziua nuntii sa fie adevarate printese, iar optiunile in acest sens sunt limitate”, spune hairstylistul.

Cristi Pascu distinge urmatoarele categorii de coafuri de nunta, in trend in 2018.

 

Coafurile naturale

Advertisement

“Acest tip de coafura este ales de miresele care au un par scurt sau problematic si de persoanele carora, prin felul lor de a fi, nu le place sa epateze prea mult si prefera simplitatea chiar si in ziua cea mare.

 

Coafurile diafane

“Ma refer aici la bucle lejere, care dau foarte putin volum parului. In rest, parul este cat se poate de natural. In acest caz, se pune mai mult accent pe culoare decat pe coafura.”

 

Coafurile frantuzesti, la milimetru

“Mai avem si genul de coafura frantuzeasca, la milimetru. Este aleasa de miresele care isi doresc un par prins, dar totul sa ramana curat, perfect, impecabil. Ele vor ca atunci cand fac o poza sa arate intr-adevar spectaculos, cu totul si sa nu fie nimic nelalocul lui. Sunt genul de persoane care au totul planificat din timp, inclusiv la par.”

Advertisement

 

Impletiturile

“Mai ales in acest sezon, tendintele din Romania sunt clar influentate de coafurile cu impletituri, cu finisaje deosebite, cu influenta oarecum ruseasca. Aceasta influenta a venit acum cativa ani o data cu lansarea colectiei Chanel de inspiratie ruseasca”.

Cristi Pascu: Uita de blond! Rose Gold este culoarea vedeta a sezonului!

Cristi Pascu (www.cristipascu.ro) este unul dintre cei mai experimentati hairstylisti de la noi, initiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din Romania” si al “Academiei de Coafura Cristi Pascu”, prin care descopera si lanseaza noi talente in industria frumusetii.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *