Connect with us

ADPM Health

Cristiano Ronaldo, canotorii români și fotbaliștii de la Farul Constanța obțin performanța cu Herbalife H24

Mii de sportivi de performanță din întreaga lume, de la 150 de echipe ce aparțin unor discipline sportive diferite, își ating obiectivele având ca suport nutrițional zilnic gama de produse Herbalife H24. Aceasta este dedicată tuturor persoanelor active și conține o serie de produse create special pentru a fi consumate înainte, în timpul și după antrenament.

Publicat

pe

Cristiano Ronaldo, canotorii români și fotbaliștii de la Farul Constanța obțin performanța cu Herbalife H24

Cristiano Ronaldo, Virat Kohli, sportivii echipelor de fotbal Atlético de Madrid Femenino și LA Galaxy, lotul olimpic de canotaj al României sau fotbaliștii de la Farul Constanța, campioana României sezonul 2022-2023 și cea mai tânără echipă campioană din Europa, sunt doar o parte din cei care apelează la gama de produse Herbalife H24, care îi ajută să performeze mai rapid, mai puternic și le oferă mai multă rezistență la efort.

Pentru fiecare antrenament sau competiție, echipele de nutriționiști au inclus în protocolul sportivilor produse nutritive din gama Herbalife H24 care îi ajută să aibă o hidratare optimă, să asimileze vitaminele și mineralele de care organismul are nevoie, dar și să obțină necesarul de proteine și aminoacizi. Produsele din aceasta gamă au la bază formule premium, iar siguranța și eficiența lor este garantată în urma a sute de teste realizate în nouă laboratoare de control al calității, dar și de dopaj, din întreaga lume.

Spre exemplu, CR7 Drive este o băutură hipotonică pentru sportivi, formulată științific, dezvoltată în parteneriat cu Cristiano Ronaldo, renumitul sportiv fiind, de altfel, și Partener Oficial în Nutriție Herbalife​.

Premiat drept ”Cel mai inovator produs de nutriție dedicat sportivilor” de către Food+ Awards, Turcia, CR7 Drive asigură energia necesară în timpul antrenamentelor și hidratatează organismul. Are aromă de fructe de acai și combină soluții de carbohidrați-electroliți cu vitaminele B1 și B12 pentru a oferi hidratare avansată, rezistență la efort și stimulează metabolismul energetic.

Pentru hidratare optimă, sportivii adaugă în apă H24 Hydrate, și obțin astfel o băutură hipotonică, cu un conținut scăzut de calorii, ce asigură 100% din necesarul de vitamina C, B-uri estențiale, calciu și magneziu.

Pentru refacere musculară, sportivii de performanță se bazează pe batoanele proteice H24 Achieve, premiate drept ”Produsul anului” de către Health & Nutrition, Marea Britanie. Acestea conțin 21 grame de proteine de calitate, nu au arome artificiale sau coloranți și sunt potrivite și pentru vegetarieni.

După antrenamente, sportivii își prepară shake-uri proteice premium H24 Rebuild Strength sau H24 Rebuild Endurance.

”Fiecare produs din gama H24 este certificat ‘Informed Sport’, ceea ce înseamnă că poate fi folosit cu încredere de către sportivi de performanță, fiind verificat că nu conține ingrediente interzise. Avem un proces intern de producție „de la sămânță la consumator” și investim în metode responsabile de cultivare, astfel că echipa noastră de oameni de știință și producători dedicați din întreaga lume se angajează să asigure aprovizionarea cu cele mai bune materii prime. Fiecare ingredient trece printr-un proces intern de analiză pentru a ne asigura că îndeplinește specificațiile stricte. De la fermele de ceai din China și cele de aloe din Mexic, până la fermele de soia din SUA, folosim cele mai bune ingrediente pentru a dezvolta produse remarcabile. Puritatea și valoarea nutritivă a fiecărui ingredient sunt la fel de importante ca și integritatea proceselor pe care le urmăm. Sunt depuse astfel toate eforturile pentru a ne asigura că produsele Herbalife îndeplinesc  cele mai înalte standarde de calitate ale industriei în care operăm. Obiectivul Herbalife este acela de a face lumea mai sănătoasă”, declară Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife România.

Toate produsele Herbalife trec prin peste 300.000 de teste efectuate anual.

“Există 10 laboratoare pentru dezoltare si cercertare, dar și de optimizare a calităților produselor, pentru gust, textură și arome. În nouă laboratoare de control al calității se verifică fiecare produs, iar prin programul ”de la sămânță la consumator” ( From Seed to Feed), compania efectuează verificări riguroase și testări pe întreaga durată a procesului de fabricație”, adaugă Romeo Căzănescu.

Toate produsele Herbalife, inclusiv cele din gama H24, sunt sunt disponibile doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife. Lista produselor poate să fie consultată pe www.herbalife.com.