Connect with us

Stiri Interne

Cristina Cioran a născut prematur la 7 luni

Cristina Cioran traversează momente dificile după ce a devenit pentru prima oară mamă la vârsta de 43 de ani. Actrița a născut duminică prematur, la doar 7 luni de sarcină, o fetiță. Iată cum se simt atât mama, cât și bebelușul.

Publicat

pe

Cristina Cioran a născut prematur la 7 luni

Ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața Cristinei Cioran s-a transformat în momente extrem de dificile pentru aceasta. Duminică, actrița a născut prematur. Fiica ei a venit pe lume înainte de termen, la doar 7 luni de sarcină. Aflată pe patul de spital, proaspăta mămică și-a rugat urmăritorii din mediul online să se roage pentru ea și pentru cea mică.

„Sunt puternică și fetița mea e puternică. A venit mai devreme, însă, rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!”, a spus Cristina Cioran pe InstaStory la scurt timp după naștere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Cioran (@kikicioran)

Actrița a avut probleme cu sarcina din cauza unui fibrom uterin care nu i-ar fi permis să nască natural. Din fericire, se pare că atât proaspăta mămică, cât și micuța Ema, au trecut de pericol și se simt bine.

„Eram mai devreme într-o stare deplorabilă, speriată, îngrozită, dar acum vreau să spun că bebelușa este bine. Respiră singurică, abia aștept să o văd. Nu mă așteptam la tot ce mi se întâmplă! E adevărat că ultimul an din viața mea e la fel de neașteptat. Mulțumesc pentru susținere”, este mesajul mai optimist cu care actrița a revenit pe InstaStory.

Cristina Cioran, pregătită de naștere la 43 de ani. Cum arată în luna a șasea!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *