Connect with us

Stiri Interne

Cristina Cioran la „Cronica Carcotasilor”! Fosta vedeta Kanal D a fost cooptata in echipa lui Serban Huidu!

Dupa ce a prezentat vreme de doi ani de zile emisiunea „Draga mea prietena” la Kanal D, Cristina Cioran devine acum vedeta Prima TV. Simpatica actrita a fost cooptata de Serban Huidu in echipa emisiunii „Cronica Carcotasilor”, acolo unde a aparut deja in cateva scenete jucand rolul Oanei Lis.

Publicat

pe

cristina-cioran

Fosta prezentatoare a emisiunii „Draga Mea Prietena” de la Kanal D a devenit acum vedeta Prima TV. Cristina Cioran face parte acum din echipa lui Serban Huidu de la „Cronica Carcotasilor”, actrita aparand de doua ori luna trecuta in scenete unde a jucat perfect rolul Oanei Lis.

In paralel, Cristina Cioran si Paula Chirila au fost cooptate ca traineri in cadrul Scolii de Televiziune ”Tudor Vornicu”, fondata de Vlad Ionescu.

Fostele prezentatoare ale emisiunii „Draga mea prietena” de la Kanal D au inceput sa predea din aceasta toamna, alaturi de alti profesori celebri precum Mircea Radu, Raluca Moianu, Mihai Tatulici, Iuliana Tudor, Lavinia Sandru si Petre Catalin Fumuru. Cursurile se vor tine in cele patru centre ale scolii din Bucuresti, Iasi, Brasov si Constanta.