Connect with us

Stiri Interne

Cristina Cioran si Paula Chirila, inlocuite la „Draga Mea Prietena”! Nu mai au contract cu postul Kanal D!

Dupa doi ani la carma emisiunii „Draga Mea Prietena”, Cristina Cioran si Paula Chirila au confirmat faptul ca nu vor beneficia de o prelungire de contract cu postul de televiziune Kanal D. Se pare ca emisiunea va fi moderata de alti prezentatori, care urmeaza sa fie anuntati cat de curand.

Publicat

pe

cristina-cioran-paula-chirila

Daca in urma cu doi ani Cristina Cioran si Paula Chirila o inlocuiau pe Gabriela Cristea la carma emisiunii „Draga Mea Prietena”, iata ca a venit momentul unei noi schimbari. Emisiunea va continua, insa fara cele doua prezentatoare. Cristina Cioran a confirmat pentru Ziarul Ring incetarea contractului cu postul de televiziune Kanal D.

„Da, este adevarat! Am fost anuntate ca se vor schimba prezentatorii emisiunii << Draga mea prietena >>. Cu noi nu stim ce se va intampla. Nu este nimic sigur, nu este nimic sigur in meseria asta! Nu ni s-a reprosat nimic. E o decizie de management. Poate ca vor sa schimbe linia emisiunii, sa mearga mai mult pe monden. Contractul nostru cu ei s-a incheiat. Avem niste promisiuni, dar nu pot sa vorbesc mai mult. Am mai avut propuneri si din alte parti, dar pe unele le-am refuzat si am ales sa raman la Kanal D. Poate ni se pregateste ceva, nu stiu! Eu am colaborat foarte bine cu Kanal D si m-au tratat intotdeauna extraordinar de frumos. Nu as avea ce sa le reprosez. Deciziile luate sunt niste decizii de management, de business, si eu le inteleg”, a declarat Cristina Cioran.

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *