Connect with us

Stiri Interne

Cristina Cioran, primele fotografii de cuplu, după sarcina dificilă

Momentele grele în care se ruga pentru sănătatea fetiței sale născută prematur în vara anului trecut au trecut pentru Cristina Cioran. Fericită și împlinită, actrița a realizat o prima ședință foto de familie, în formulă completă, după sarcina dificilă.

Publicat

pe

Cristina Cioran, primele fotografii de cuplu, după sarcina dificilă

În urmă cu aproximativ 1 an, Cristina Cioran a traversat o perioadă extrem de dificilă. A născut prematur la doar 7 luni, după o sarcină dificil de dus la bun sfârșit din cauza unui fibrom uterin. Iată însă că lucrurile s-au așezat, iar acum actrița este mai fericită ca oricând. Alături o are pe micuța Ema, dar și pe Alex Dobrescu, partenerul ei de viață.

Cristina a realizat recent prima ședință foto de familie, în formulă completă. A pozat alături de Ema și Alex pentru revista OK! Magazine. De asemenea, a vorbit despre ultimul an din viața ei. Unul plin de încercări, dar și foarte frumos.

„Ema a luminat casa când a venit! Telefonul a sunat încontinuu, toţi prietenii voiau să vină s-o vadă, dar au înţeles că trebuie să aibă răbdare. Era foarte micuţă atunci şi, când o manevrai, era destul de complicat. Eu învăţasem din spital ce să fac, dar Alex şi mama mea erau mai precauţi. Şi a fost linişte, pentru că nu se mai auzeau aparatele acelea de la incubator. Partea bună e că Ema e obişnuită acum cu gălăgia şi nu o deranjează să adoarmă cu zgomot”, povestesc cei doi.

Cristina Cioran a născut prematur la 7 luni

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristina Cioran (@kikicioran)