Connect with us

News

Cristina Rus revine in muzica! A lansat un nou videoclip chiar de ziua ei de nastere!

Dupa o perioada in care s-a dedicat exclusiv familiei, Cristina Rus revine in industria muzicala cu un nou proiect ambitios. Artista a lansat aseara, cu ocazia zilei sale de nastere, cel mai nou videoclip al sau, o productie realizata sub forma unui scurt metraj, pentru noul single, “In doi”.

Publicat

pe

cristina-rus-zi-de-nastere

Noul proiect ii pune in valoare talentul actoricesc cultivat in anii de studentie petrecuti in cadrul Facultatii de Teatru si Televiziune din Cluj Napoca, astfel ca artista nu a dorit un clip de imagine, ci unul bazat pe un scenariu complex, cinematografic.

Artista interpreteaza rolul unei regine, intruchiparea femeii visurilor oricarui barbat, pentru care acesta trebuie sa lupte, spargand ziduri si trecand peste ispitele de zi cu zi.

cristina-rus-zi-de-nastere-3

cristina-rus-alice-nastase

cristina-rus-show

 

Productia abunda in efecte speciale, decoruri spectaculoase si vestimentatii de calitate parca desprinse din marile scene de teatru ale lumii.

Firul actiunii este acaparant, montajul este alert, iar cadrele si calitatea imaginii sunt demne de un adevarat film de scurt metraj.

“Dragostea este doar in doi! Nu o cautati in alta parte! Nu va pierdeti prin ceata ispitelor!”, declara artista, subliniind mesajul noii sale piese.

cristina-rus-flori

cristina-rus-alexandru-ciucu

alice-nastase-cristina-rus

Cristina Rus a implinit ieri 32 de ani si a sarbatorit aceasta aniversare, in prima instanta, printr-un moment special organizat in cadrul petrecerii revistei Tango.

Artista a primit un buchet imens cu 33 de trandafiri albi din partea echipei sale si a urcat ulterior pe scena pentru a interpreta cele mai cunoscute hituri ale sale, cuprinse intr-un megamix, precum si cea mai noua piesa, “In doi”.

De altfel, videoclipul acestui single a fost proiectat in premiera pe ecranul central al scenei, captand invitatii prin insiruirea de cadre spectaculoase.

cristina-rus-flori-2

Cristina a avut alaturi persoane celebre din showbiz care i-au urat “La multi ani” si s-au declarat incantati de ambitia artistei de a construi si a mentine o imagine curata, matura, exemplara.

La eveniment au participat Nadia Comaneci, Alexandru Ciucu, Carmen Negoita, Giulia Nahmany, Ioana Ginghina, Alexandru Papadopol, membrii trupei LaLa Band, Pavel Stratan, Roxana Iliescu.