Connect with us

Stiri externe

Maicuta care a castigat The Voice Italia lanseaza propria varianta a piesei „Like a Virgin”!

Sora Cristina este o calugarita din Italia a reusit sa isi castige notorietatea la nivel international dupa ce s-a prezentat la auditiile pe nevazute din cadrul concursului „Vocea Italiei”. A uimit atat juriul, cat si publicul, cu vocea ei incredibila si cu energia pe care o emana atunci cand este pe scena, reusind sa castige concursul. A semnat un contract cu Universal, iar primul single lansat este un cover dupa piesa Madonnei „Like a Virgin”.

Publicat

pe

sora-cristina-vocea-italiei

Sora Cristina Scuccia, purtandu-si straiele de calugarita si nelipsita cruce la gat, a castigat cu usurinta editia trecuta a emisiunii The Voice Italia si a semnat un contract cu Universal Records. Prima piesa lansata de Cristina Succia nu este lipsita de controverse. Maicuta a ales sa cante tocmai hitul „Like a Virgin” al Madonnei, iar clipul piesei a fost filmat tot la Venetia.

Sora Cristina, in varsta de doar 25 de ani, a declarat ca este de parere ca melodiile pe care la canta exprima „frumusetea lui Dumnezeu”.

„Prezenta mea aici nu mi se datoreaza mie, ci Celui de Sus. Am un dar pe care pur si simplu vi-l daruiesc voua mai departe”, au fost cuvintele rostite de ea dupa ce a fost desemnata castigatoarea show-ului „The Voice”.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *