Connect with us

Stiri externe

Criticata ca vrea ajutor de somaj de la stat, Victoria Beckham plateste acum din propria avere salariile angajatilor!

Dupa ce a fost intens criticata pentru faptul ca cerea ajutor de somaj de la stat in ciuda averii impresionante pe care o are, Victoria Beckham plateste acum din buzunarul propriu salariile angajatilor!

Publicat

pe

Criticata ca vrea ajutor de somaj de la stat, Victoria Beckham plateste acum din propria avere salariile angajatilor!

Victoria Beckham a fost pusa la zid dupa ce a aplicat pentru programul de ajutor financiar din partea statului pentru a-si plati cei 35 de angajati. Asta in ciuda faptului ca are o avere de aproximativ 400 de milioane de dolari.

Acum, iata ca vedeta a abandonat planul de a cere ajutor statului pentru a-si plati angajatii pe perioada actualei crize. Mai mult decat atat, a facut si declaratii publice pe acest subiect.

”Nu vom cere ajutor statului. La inceputul carantinei, actionarii au convenit cu membrii conducerii la reducerea unei mici parti a personalului. La vremea aceea, nu stiam exact cat va dura aceasta perioada si cum anume va afecta business-ul. Bunastarea echipei mele si a afacerii noastre inseamna totul pentru mine”, a declarat Victoria Beckham pentru The Guardian.

Conform presei internationale, daca ar fi continuat cu acest plan, Victoria ar fi primit de la stat circa 150.000 de lire sterline. Firma vedetei neaga ca schimbarea de plan ar avea vreo legatura cu reactiile negative primite in ultima vreme din partea publicului.

Advertisement

Reprezentantii spun doar ca, dupa o analiza amanuntita, au hotarat ca pot trece de aceasta perioada de criza fara ajutor financiar din partea statului.

Indignare! Cu 400 de milioane USD in conturi, Victoria Beckham cere bani statului pentru a-si plati cei 35 de angajati!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *