Connect with us

Stiri externe

Cu cât a fost plătit Usher pentru show-ul de la Superbowl

Super momentul artistic oferit de Usher în cadrul finalei Superbowl 2024 este încă pe buzele tuturor, însă mulți se întreabă… cu cât a fost plătit artistul pentru acest show?

Publicat

pe

Cu cât a fost plătit Usher pentru show-ul de la Superbowl

În fiecare an, show-ul din pauza finalei Superbowl sparge orice recorduri de audiență. Reclamele difuzate în cadrul acestui program costă enorm. Un spot publicitar de doar 30 de secunde, difuzat în finală, poate costa până la 4.5 milioane de dolari. Însă merită, întrucât expunerea este maximă.

Nu puțini se întreabă ce sumă fabuloasă a încasat Usher pentru a cânta, duminică seară, în Las Vegas.

Ei bine, se pare că nu a câștigat… nimic! Cel puțin, nu bani. Conform presei internaționale, artistul s-a mulțumit cu gradul foarte mare de expunere.

Mai mult decât atât, s-a simțit onorat doar pentru că a fost ales să cânte în cadrul acestui eveniment atât de important. Este cel mai urmărit show al anului, iar vânzările artiștilor care au cântat de-a lungul anilor au explodat după Superbowl.

Iată doar câteva exemple. JLo și Shakira au înregistrat creșteri de peste 300% ale vânzărilor pe Spotify în 2020. Lady Gaga a vândut cu 1000% mai bine după show-ul din 2017. Dr. Dre a vândut cu 183% mai multe albume după show-ul din 2022, în vreme ce Mary J. Blige a obținut cu 999% mai multe vânzări.

Așadar, nu doar Usher a cântat la Superbowl fără să fie remunerat. Aceasta este regula an de an, cu toți artiștii pe care îi vedem în show-uri de excepție.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *