Connect with us

Uncategorized

Cu cât își vinde Simona Halep vila de la Snagov

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat în toamna anului trecut. Despărțirea celor doi s-a produs pe cale amiabilă, iar actele au fost semnate la un birou notarial din zona de nord a Bucureștiului. Acum, tenismena a scos la vânzare vila din Snagov în care a locuit alături de fostul ei soț.

Publicat

pe

Cu cât își vinde Simona Halep vila de la Snagov

Toată lumea a fost luată prin surprindere în toamna lui 2022, când Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat. Divorțul a survenit la doar un an după cununia civilă, cu două luni înainte de cununia religioasă și nunta pe care cei doi le aveau plănuite.

Acum, tenismena pare pregătită să scape de tot ce îi amintește de fostul soț. Sportiva a scos la vânzare vila impozantă din Snagov în care a locuit alături de acesta.

Site-ul prosport.ro scrie că Simona cere nu mai puțin de 4.4 milioane de euro pentru această proprietate. Casa este extrem de spațioasă, având nouă camere. Una dintre încăperi a fost special amenajată pentru a găzdui trofeele Simonei.

Printre facilitățile de care cumpărătorul se va bucura se numără și o piscină. Terenul pe care a fost construită proprietatea are nu mai puțin de 10 000 de metri pătrați.

Presa speculează că decizia de a vinde casa ar putea avea legătură cu presupuse probleme financiare ale sportivei, cauzate de suspendarea de patru ani în urma acuzațiilor de dopaj.