Connect with us

Stiri Interne

Cu câți bani au rămas, în realitate, câștigătorii Asia Express

Este unul dintre cele mai dure reality show-uri, concurenții trebuind să facă față unor situații limite. Iată cu câți bani au rămas, în realitate, câștigătorii Asia Express.

Publicat

pe

Cu câți bani au rămas, în realitate, câștigătorii Asia Express

Asia Express este unul dintre cele mai urmărite reality show-uri din România. Dar și o experiență dură pentru concurenții ce trebuie să facă față unor situații limită. Departe de casă, fără bani și telefoane, ei trebuie să supraviețuiască în condiții nu tocmai optime. Cei mai puternici din sezonul difuzat anul acesta la Antena 1 s-au dovedit a fi Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

Ei au fost câștigătorii Asia Express, premiul cel mare fiind de 30.000 de euro. Suma s-a împărțit mai întâi la doi, astfel că fiecare dintre ei a luat 15.000 de euro. Bani pentru care, spun cei doi, au plătit câte 2.500 de euro taxe la stat. După un calcul simplu, ficare a rămas cu 12.500 de dolari.

„Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize. Ca să văd că m-am întors sănătos. Iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile, nu mai socotim. Aşa ceva nu ştiu să spun pe câţi bani ar trebui să se facă”, a declarat Răzvan Fodor pentru life.ro.

Pe lângă bani, concurenții de la Asia Express capătă foarte multă notorietate. Dar și posibilitatea unor noi proiecte în televiziune odată cu revenirea în țară.

Advertisement

Răzvan Fodor, spre exemplu, va fi prezentatorul noului reality show Burlacul de la Antena 1.

Jojo a fost și ea concurentă la Asia Express alături de partenerul ei, Paul Ipate. Acum, ea se numără printre concurenții din noul sezon al emisiunii Te Cunosc de Undeva.

Tot printre concurenții de la Te Cunosc de Undeva se numără și Adda. Aceasta a participat la Asia Express împreună cu soțul ei, iar certurile lor din cadrul show-ului au rămas în istorie.

Maria Buză a fost la Asia Express alături de Lia Bugnar. Actrița a fost aleasă să joace în noua telenovelă realizată de Ruxandra Ion pentru Antena 1, Adela.

Tot în Adela va juca și Anca Sigartău, și ea fostă concurentă la Asia Express.

Advertisement

Speak si Libelula si-au schimbat casa dupa Asia Express. Cum arata noua locuinta!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *