Connect with us

Stiri Interne

Cu ce mesaj a fost primit Elon Musk de români la Bran

Subiectul ultimelor zile în toată presa din România a fost petrecerea de Halloween pe care Elon Musk a organizat-o la Castelul Bran. Iată cu ce mesaj a fost primit fondatorul Tesla și SpaceX de români!

Publicat

pe

Cu ce mesaj a fost primit Elon Musk de români la Bran

Elon Musk a organizat duminică seară o petrecere exclusivistă de Halloween la Castelul Bran. Locație cunoscută pe întreg mapamondul drept Castelul lui Dracula. Celebrul miliardar a inclus pe lista de invitați oameni de afaceri și vedete de la Hollywood.

Fondatorul Tesla și SpaceX ar fi fost primit de români nu doar cu pâine și sare, așa cum este tradiția. Ci și cu mesaje de salvare a mediului.

Printre invitații la petrecere s-au numărat Peter Thiel, fondatorul PayPal, și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, sau Elle MacPherson. Se spune că și Angelina Jolie ar fi luat parte la eveniment. Cu toate astea, nici ea, dar nici Elon Musk nu au apărut în nicio imagine până acum.

Seara trecută, pe o clădire din apropiere de Bran, ar fi fost proiectate mesaje ale organizației de mediu Greenpeace, conform Libertatea. „SOS Carpathian forests. Tweet that, Elon” și „Angelina, take a stance!”. Acestea sunt mesajele prin care românii le-au cerut vedetelor să ia atitudine cu privire la defrișarea pădurilor din țara noastră.

Advertisement

„Nu vampirii și nu Dracula distrug pădurile din România, ci lăcomia și corupția din guvern și oamenii care dețin toată această putere și bani. În așa fel încât 2% din păduri sunt protejate în prezent. Restul de 88% sunt exploatate și distruse în mod activ chiar acum”, a declarat Cristian Neagoe, de la Greenpeace.

Petrecerea de la Bran a fost una de pomină. Castelul Bran a fost luminat în roșu, iar din el răsuna muzică medievală.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *