Connect with us

Stiri Interne

Cu ce revine Smiley in muzica! VIDEO

Smiley revine in industria muzicala cu un nou album si cu un videoclip nou-nout. Pentru piesa “Acasa”, artistul a filmat un clip care va “starni nenumarate zambete”, dupa cum insusi declara.

Publicat

pe

smiley

Smiley va lansa luna aceasta un nou album ce contine nu mai putin de 17 piese. “17 povesti muzicale, care starnesc trairi nenumarate, de la bucurie pura, la senzatia de libertate, pana la nostalgie sau dor”, marturiseste el, conform Urban.ro.

Pentru piesa „Acasa”, artistul a filmat si lansat deja un videoclip, despre care spera sa imbie ascultatorii la visare si sa i faca mai optimisti si mai increzatori in fortele proprii.

„Atat videoclipul, cat si piesa vor starni nenumarate zambete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper sa va reaminteasca sa visati, sa va faca mai optimisti si mai increzatori in fortele proprii, a declarat artistul.

Noul album al lui Smiley este disponibil la pre-order pe www.smileyonline.ro, siteul unde publicul poate asculta, in premiera, cateva secunde din fiecare piesa ce se va regasi pe materialul final.

Lansarea oficiala a albumului va avea loc pe 21 noiembrie cand CD-ul va fi distribuit alaturi de Gazeta Sporturilor.

Advertisement
Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *