Connect with us

Stiri externe

Cu cine s-a afișat Angelina Jolie în Budapesta

Angelina Jolie s-a aflat săptămâna trecută la Budapesta, unde filmează pentru cel mai nou proiect cinematografic, filmul biografic despre viața Mariei Callas. Actrița a fost surprinsă de paparazzi la un spectacol de operă. Iată de cine a fost însoțită la eveniment!

Publicat

pe

Cu cine s-a afișat Angelina Jolie în Budapesta

Angelina Jolie filmează în prezent pentru film biografic despre una dintre cele mai mari artiste de operă ale tuturor timpurilor: Maria Callas. Actrița joacă rolul principal în acest proiect cinematografic.

Filmările vor dura mai bine de două luni și se vor desfășura în mai multe locații precum Franța, Grecia, Ungaria și Italia.

Aflată în Budapesta nu ocazia filmărilor, Angelina și-a petrecut o seară la Operă. Fotografii au surprins-o pe actriță la un spectacol desfășurat la Opera Maghiară de Stat.

Ea nu a participat singură la spectacol, ci a fost însoțită de Pablo Larraín. Este vorba despre regizorul producției despre Maria Callas. El a regizat și pelicula Spencer, în care Kristen Stewart joacă rolul Prințesei Diana.

Spectacolul pe care cei doi l-au urmărit împreună a fost Requiem-ul lui Giuseppe Verdi. Un spectacol de operă înălțători ce a emoționat-o profund pe actriță.

Îmbrăcată în negru, cu părul desfăcut și un machiaj natural, ea a trăit la intenistate maximă această experiență.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *