Connect with us

News

Cu toate ca duce o viata extrem de fericita, Cristina Spatar marturiseste ca depresia nu a ocolit-o!

Multi ar spune despre Cristina Spatar ca duce o viata perfecta si nu ar avea niciun motiv de tristete. Artista este extrem de fericita alaturi de sotul ei, Alin Ionescu, si de cei doi copii ai lor, Albert si Aida Maria. Si totusi, ea adezvaluit aseara, in cadrul unei emisiuni difuzate de postul Acasa Tv, ca a suferit de depresie postpartum si ca a trecut foarte greu prin cele doua nasteri.

Publicat

pe

cristina-spatar

Familia formata din Cristina Spatar si afaceristul Alin Ionescu pare sa fie una perfecta, a carei fericire nu poate fi umbrita de absolut nimic. Cei doi s-au casatorit in urma cu aproximativ 5 ani si au impreuna doi copii minunati: Albert (3 ani) si Aida Maria (1 an). Putini stiu insa cat de greu i-a fost artistei sa ramana insarcinata si prin ce momente grele a trecut dupa ambele nasteri.

cristina-spatar-familie

Aseara, in cadrul unei emisiuni de pe Acasa Tv, Cristina a dezvaluit ca a suferit depresii post-natale si ca principalele remedii au fost vizitele la psiholog si preot.

cristina-spatar-insarcinata

„A fost greu si inainte de a avea copiii si dupa ce i-am avut. Nu i-am facut deloc usor, ci cu tratament, iar dupa ce i-am nascut am facut depresie. Plangeam tot timpul si nu lasam pe nimeni sa ii atinga. Depresia a durat toata perioada in care copiii au avut colici. A durat 3 – 4 luni si am fost la psiholog si la preot”, a spus cunoscuta artista.

cristina-spatar1

In plus, Cristina a rememorat cu greu momentul pierderii mamei ei si a declarat ca acel moment a marcat-o pentru totdeauna.

„Mama a decedat dupa un cancer foarte urat si m-a marcat foarte tare, pentru ca intre noi a existat o relatie foarte speciala. Aveam 25 de ani, a trebuit sa o ingrijesc 3 ani de zile si asta m-a afectat. Daca traia, cred ca l-ar fi divinizat pe Alin, la ce baiat bun este. Indiferent cati ani ar trece, mama e unica si ii simti lipsa tot mai mult cu cat inaintezi in varsta. Si acum plang cand ma gandesc la mama mea”, a incheiat Cristina Spatar.