Connect with us

Stiri externe

Femeia de fier din lumea modei! Cum a ajuns Anna Wintour o femeie de succes

Este cea mai puternica femeie din lumea modei, iar acum, Anna Wintour, celebrul redactor sef al prestigioasei reviste Vogue, dezvaluie secretele succesului sau!

Publicat

pe

anna-wintour

Anna Wintour este redactor sef al prestigioasei reviste Vogue, cea mai puternica si mai de temut femeie din industria fashion. In paginile cartii „Winners and How They Succeed”, scrisa de jurnalistul britanic Alastair Campbell, aceasta dezvaluie secretele succesului sau.

anna-wintour1

Una dintre sugestiile facute de Anna Wintour tuturor celor ce-si doresc sa reuseasca in viata este aceea de a se trezi in fiecare zi la 5 dimineata si sa simta, macar o data, pe pielea lor, cum este sa fii concediat.

© PETER STIGTER NEW YORK FALL 2008

„Chiar daca nu esti sigur pe tine, prefa-te ca esti! Majoritatea oamenilor se prefac. Eu ma hotarasc repede. Cred ca asta e de ajutor pentru oamenii care lucreaza pentru tine”, a mai spus ea.

anna-wintour3

Anna Wintour a povestit ca a fost concediata din primul ei job ca junior fashion editor al revistei Harper’s Bazaar, in anul 1975: „Oricine ar trebui sa fie concediat macar o data. E important sa treci prin astfel de greutati. Te forteaza sa te autocunosti si sa-ti doresti sa iti depasesti propriile limite. Astea sunt realitatile vietii. Perfectiunea e pura utopie!”

anna-wintour4

Anna Wintour mai spune si ca relaxarea din weekend-uri este extrem de importanta si ca obisnuieste mereu, la sfarsit de saptamana, sa mearga la tara impreuna cu copiii si cainele si sa joace tenis.

Advertisement

anna-wintour5

„Nu stiu sa fac nimic. Nu stiu sa fac o rochie. Nu as putea sa merg la o sedinta foto si sa creez un concept. Nu pot scrie un scenariu. Am atata admiratie fata de oamenii care pot face lucrurile astea pentru ca eu nici macar nu as sti de unde sa incep. Sunt intotdeauna un om care stie sa exploateze talentele altora. Nu eu sunt talentul! Eu nu scriu, nu stiu sa o fac. Ma vad ca pe cineva care corespunde unor vremuri, unei culturi, unui moment. Asta inseamna jurnalist? Nu stiu!”, a incheiat ea cu modestie, contrar imaginii de femeie extrem de dura pe care o afiseaza intotdeauna.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *