Connect with us

Stiri Interne

Cum a ajuns Bianca Drăgușanu la “Bravo, ai stil!”

Cu câteva zile înainte de premiera celui mai nou sezon „Bravo, ai stil!”, care va debuta pe data de 2 aprilie la noul post de televiziune Kanal D2, Bianca Drăgușanu a bifat o vizită surpriză pe platourile de filmare.

Publicat

pe

Cum a ajuns Bianca Drăgușanu la “Bravo, ai stil!”

Vizită neașteptată pe platoul de filmare “Bravo, ai stil!”, înainte de premiera celui de-al optulea sezon. Premiera va avea loc duminică, 2 aprilie, ora 19:00, pe noul post de televiziune Kanal D2, care va fi lansat în aceeași zi. Bianca Drăgușanu a defilat pe podiumul acestui show de televiziune. Același pe care concurentele defilează în încercarea de a-i impresiona pe jurați cu ținutele lor.

Vedeta Kanal D2 și-a făcut apariția pe platoul emisiunii “Bravo, ai stil!” pentru a le ura colegilor săi și concurentelor emisiunii succes în noul sezon.

Telespectatorii se vor bucura de o ediție specială a show-ului “Bravo, ai stil!”, duminică, de la ora 19:00, ce marchează lansarea noului post de televiziune, Kanal D2.

“Bine v-am regăsit, dragii mei, aici, la Kanal D2. Am venit să le urez succes concurentelor! Să fiți sincere, originale, autentice! Mult succes!”, le-a urat Bianca tinerelor care încep bătălia stilistică.

Bianca Drăgușanu are motive de bucurie pentru că, începând din 8 aprilie, de la 22:00, un nou sezon al emisiunii “Detectorul de minciuni”, va începe la Kanal D2, urmând să fie difuzat în fiecare sâmbătă seara.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de KANAL D2 (@kanald2)