Connect with us

Stiri Interne

Cum a ajuns Bogdan Vladau sa se mute in casa lui DJ Wanda!

Bogdan Vladau locuieste in prezent, in chirie, in apartamentul lui DJ Wanda. Mai exact in locuinta pe care aceasta a decorat-o intr-un stil urban cu totul inedit. In bucatarie, spre exemplu, are montat un semafor.

Publicat

pe

bogdan-vladau-apartament-dj-wanda

Dj Wanda a surprins pe toata lumea recent recunoscand ca si-a amenajat un semafor in bucatarie. Non-conformista DJ-ita, care si-a deschis recent propriul salon de tatuaje, dupa cursuri urmate alaturi de cei mai buni specialisti de peste hotare, este pasionata de arta urbana si de Londra, in mod special, astfel ca si-a pictat pe perete steagul Marii Britanii si si-a montat si o bara in casa precum cele de la scarile de la metrou.

Dj-Wanda-tatuaje

“Sunt o fata urbana! Cred ca majoritatea oamenilor ar vrea sa traiasca in zone linistite in care dimineata sa auda pasarele ciripind si mirosul florilor de liliac sa le intre in casa. Nu spun ca nu mi-ar placea si mie, insa nu acum. Viata mea este intr-o continua miscare, in fiecare saptamana plec din tara, sunt mai mereu intre doua avioane, aeroporturi si salonul de tatuaje pe care tocmai l-am deschis”, a declarat Wanda, conform WOWbiz.ro.

In apartamentul ei s-a mutat recent o vedeta masculina cunoscuta. Mai exact, Bogdan Vladau, cel care s-a aratat impresionat de modul in care DJ-ita l-a decorat.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *