Connect with us

Stiri Interne

Cum a ajuns Costi Ionita celebru in America

Costi Ionita a ajuns celebru in America. Piesa pe care o canta alaturi de Shaggy si Mohombi este hit in prezent si urca in topurile internatioale. Iata cum a ajuns artistul sa aiba asa mare succes peste ocean.

Publicat

pe

costi-ionita-america

Costi Ionita este celebru in America, in special acum, dupa ce piesa pe care o canta alaturi de Shaggy si Mohombi,I Need Your Love”, este prezenta in topuri muzicale de pretutindeni.

Artistul roman sustine ca, pentru a ajunge sus, trebuie sa ai disciplina, sa fii modest si sa te axezi pe lucruri pozitive.

„A fost multa munca, dar fara ajutorul lui Dumnezeu nu cred ca puteam sa fac toate astea. Pana la urma, toate stau intr-o inteligenta superioara, care le ordoneaza asa cum trebuie. Modestia si bunul-simt trebuie sa fie la locul lor. Am invatat asta de la artistii cu care lucrez acum, care au succes international, dar nu sunt deloc aroganti.

Dupa ce compun fiecare melodie spun «Doamne, faca-se voia Ta!». As vrea sa inteleaga asta si producatorii romani. Sa renunte la semnele demonice si sa optam pentru armonie, lumina si pozitivism”, a declarat Costi Ionita pentru ziarulring.ro.

Costi Ionita a inceput sa produca piese pentru alti artisti internationali inca de acum zece ani, ajungand ca unul din albumele la care a contribuit sa fie nominalizat la Grammy.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *