Connect with us

Stiri Interne

Cum a ajuns Emil Rengle în clipul lui Florin Salam

Emil Rengle, dansatorul care a cucerit juriul și publicul în finala Românii au Talent 2018 pe care a și câștigat-o, a dansat manele pe tocuri într-unul dintre videoclipurile lui Florin Salam. Iată cum s-a ajuns la această colaborare.

Publicat

pe

Cum a ajuns Emil Rengle în clipul lui Florin Salam

Emil Rengle a devenit foarte cunoscut în 2018, atunci când a participat la Românii au Talent. Dansatorul a impresionat atât juriul, cât și publicul, astfel că a câștigat două premii importante. Emil a plecat acasă cu Marele Premiu de 120.000 de euro, dar și cu Premiul de Originalitate.

În anul 2020, Emil Rengle a bifat o colaborare inedită cu Florin Salam și What’s UP. Acesta a acceptat să danseze manele pe tocuri și a apărut, alături de echipa sa, în videoclipul piesei „Dă-mi aer”. Piesa s-a bucurat de un foarte mare succes și a strâns peste 17 milioane de vizualizări pe YouTube.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai de pe Kanal D, Rengle a vorbit despre această colaborare.

Câți bani a primit pentru a dansa în videoclip? Cum s-a simțit lucrând la acest proiect?

„Cu siguranță, nu trebuie să vă imaginați că am primit o sumă de bani precum se dansează la un eveniment unde se aruncă cu bani, doar că suntem în zona aceasta, a manelelor, și unde se practică acest gen de plată. A fost o colaborare cât se poate de profesionistă, în care s-a cerut predarea unei coregrafii.

În mod corect și absolut normal, din punctul acesta de vedere al business-ului, mai degrabă după acest filmuleț au început să apară mai multe cereri, în zona asta de apariție în videoclipuri de manele, coregrafie pentru piesele acestea, pe care nu le-am acceptat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emil Rengle (@rengle.now)

Nu din cauză că nu aș fi văzut potențialul financiar pe care aș fi putut să-l câștig din această parte, însă am ajuns în punctul acela al vieții mele în care fac ce îmi place și ceea ce contribuie la evoluția mea. Nu vreau să fac lucruri doar ca să fie făcute, vreau să fac lucruri din pasiune și acele lucruri să fie bine făcute”, a declarat dansatorul.