Connect with us

Stiri externe

Cum a ajuns Prințul William să sufere de depresie

Prințul William este celebru, bogat, are o soție iubitoare și trei copii minunați. Ai crede că are toate motivele din lume să fie fericit și nimic nu poate umbri asta. Iată însă că lucrurile nu stau deloc așa, iar momente dificile există în viețile tuturor. Cum a ajuns William să sufere de depresie?

Publicat

pe

Cum a ajuns Prințul William să sufere de depresie

Există în mintea majorității concepția conform căreia cei care par că trăiesc o viață perfectă nu pot fi loviți de depresie. Spre exemplu, cazul Prințului William. Ai crede, la prima vedere, că are tot ce și-ar putea dori un om: faimă, bani și o familie de revistă. Ce ar putea umbri această bucurie? Ei bine, se pare că depresia poate apărea în cele mai neașteptate momente chiar și la oameni care au aparent totul.

Recent, William de dezvăluit, în cadrul unui podcast, cum a ajuns să sufere de depresie și ce a simțit în acele momente cumplite. Totul a fost declanșat în momentul în care Prințul a fost martor la un accident teribil și a ajutat la salvarea vieții unui băiat.

Prințul William a declarat că în acele momente s-a simțit cuprins de „un nor întunecat de neliniște” ce făcea să pară că „întreaga omenire ar muri”.

Accidentul a fost unul cu puternic impact emoțional și a reprezentant un moment de destabilizare a sănătății mintale a Prințului William. Evenimentele s-au petrecut cu ani în urmă, pe vremea când acesta lucra ca pilot pe ambulanță aeriană.

William a spus că a fost copleșit de sentimente negre, de depresie, iar acel incident a schimbat ceva în interiorul său.

Advertisement

„Simți doar durerea tuturor, suferința tuturor. Și eu nu mai simțisem asta până atunci”, a mai adăugat el.

Prințul s-a confruntat cu depresia pentru o perioadă mai lungă de timp, iar discuțiile cu cei din jur și întâlnirea cu băiețelul rănit l-au ajutat să treacă peste momentele dificile.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *